Microsoft Stream podržava skraćivanje Strim video zapisa, uključujući otpremljenje video zapisa, događaje uživo i Teams snimaka sastanaka. Skraćeni delovi video zapisa se trajno uklanjaju.

Da biste skratili video zapis:

 1. U e-pošti pronađite video zapis koji želite da skratite. Možete da skratite sve video zapise koje posedujete.

 2. Kliknite na ikonu menija Još radnji Ikona „Još“ a zatim izaberite stavku Skrati video. Ova ulazna tačka je dostupna u prikazu liste video zapisa i na stranici video plejera.

  Uređivanje tačke skraćenja stavke

  Za događaje uživo bićete upitani da li želite da skratite događaj dok završavate događaj. Ako odaberete da ne skratite na kraju događaja, uvek možete da se vratite na video i skratite ga kasnije.

  Uredite skraćeno uživo

 3. Postavite tačke za skraćivanje prevlačenjem regulatora za skraćivanje.

  Skraćiiranje video zapisa

  Takođe možete da zakačite tačku skraćivanja za podebljanje tako što ćete kliknuti na dugme Postavi početnu tačku skraćivanja ili Postavite dugmad tačke zaustavljanja skraćivanja.

  Animirano uređivanje i skraćivanje

  Savet: Za duže video zapise možda će vam biti korisno da uvećate nešto veću preciznost pri podešavanju tačke skraćivanja.

 4. Kliknite na dugme Primeni. Video zapis će biti skraćen i neželjeni sadržaj će se trajno ukloniti. Skraćiavanje vremena se varira u zavisnosti od dužine i rezolucije video zapisa.

  Primena skraćenja na video zapis

Napomene: 

 • Vremenski kodovi i obrasci u video zapisu toka se ne ažuriraju automatski na osnovu skraćenog vremena. Pratite korake da biste uredili medadata ili promenili lokaciju obrasca u video zapisu da biste ih ažurirali.

 • Skraćenje nije dostupno u svim pregledačima. Da biste koristili funkciju Skraćenje, koristite jedan od ovih pregledača:

 • Microsoft Edge na Windows 10

 • Google Chrome u Windows 7 ili više, odnosno u OS Mac OS 10.10 ili u višem

 • Firefox verzija 42 ili novija na Windows 8.1 ili novijoj verziji

 • Apple Safari 10 ili više na Mac OS 10.10 ili više

Važno: Microsoft 365 aplikacijama i uslugama neće podržavati Internet Explorer 11 od 17. avgusta 2021. (Microsoft Teams neće podržavati Internet Explorer 11 ranije, počevši od 30. novembra 2020.).   Saznajte više

Imajte na pojam da internet Explorer 11 ostaje podržani pregledač. Internet Explorer 11 je komponenta operativnog Windows i prati smernice za životnicy za proizvod na kojem je instaliran.

Uređivanje video zapisa

Zamena video zapisa

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×