Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Koristite predloške e-poruke da biste poslali poruke koje uključuju informacije koje se ne menjaju od jedne poruke do druge. Možete da sastavite poruku i sačuvate je kao predložak, a zatim da je ponovo koristite kad god poželite, dodajući nove informacije ako je potrebno. Ova uputstva pretpostavljaju da ste već kreirali i sačuvali predložak poruke. Uputstva za kreiranje predloška poruke potražite u članku Kreiranje predloška e-poruke.

Ova uputstva pretpostavljaju da ste već kreirali predložak poruke. Da biste kreirali predložak e-poruke, pogledajte članak Pravljenje predloška e-poruke.

Da biste koristili predložak e-poruke, koristite sledeće korake:

  1. Izaberite stavku Nove stavke > stavke >odaberite obrazac.

  2. U dijalogu Izbor obrasca , u okviru Pogledaj u izaberite stavku Korisnički predlošci u sistemu datoteka.

  3. Otvara se podrazumevana fascikla sa predlošcima. Lokacija fascikle (u operativnim sistemima Windows 7 i novijim) je c:\users\username\appdata\roaming\microsoft\templates. Ako je predložak sačuvan u drugoj fascikli, kliknite na dugme Potraži, a zatim izaberite predložak.

  4. Izaberite predložak, a zatim kliknite na dugme Otvori.

  5. Unesite dodavanja ili revizije za primaoce u polja Za, Cc ili Bcc i sve promene teme i tela poruke.

    Napomena: Izvršene promene se ne čuvaju u predlošku. Ako koristite komandu Sačuvaj, to će kreirati radnu verziju poruke, ali neće ažurirati predložak. Da biste ažurirali predložak, pratite korake za čuvanje novog predloška u članku Pravljenje predloška e-poruke.

  6. Kliknite na dugme Pošalji.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×