Uklanjanje poštanskog sandučeta na veb lokaciji

Nakon podešavanja poštanskog sandučeta na veb lokaciji, možda ćete odlučiti da vam zapravo nije potrebno. Možete da uklonite aplikaciju poštanskog sandučeta na veb lokaciji koje u suštini skriva poštansko sanduče od onih koji koriste lokaciju.

Važno: Funkcija poštanskog sandučeta na sajtu u SharePoint je neodobreno u martu, 2017. Ova funkcija će se potpuno ukloniti u budućem izdanju. Nova SharePoint organizacije više nemaju pristup poštanskom sandučetu na sajtu. Postojeće SharePoint organizacije više ne mogu da kreiraju nove Poštanske sandučiće na sajtu. Bilo koje poštansko sanduče portala koje je podešeno i raspoređeno pre marta, 2017 će nastaviti da funkcioniše.

Pružit ćemo proces koji će vam pomoći pri tranziciji postojećih lokacija poštanskog sandučeta na lokaciji u Microsoft 365 grupi u septembru, 2017. Ako trenutno koristite funkciju poštanskog sandučeta na sajtu u SharePoint , trebalo bi da razmotrite promene u Microsoft 365 grupe umesto da biste podržali scenarije e-pošte. Više informacija potražite u članku Korišćenje sistema Office 365 grupe umesto poštanskih sandučića na sajtu.

Napomena: Funkcija poštanskog sandučeta na lokaciji ostaće podržana, ali je neodobrena u sistemu SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016, SharePoint 2013 i SharePoint 2010 proizvoda. Korisnici se preporučuje da istražuju deljene Poštanske sandučiće kao alternativu poštanskim sandučićima lokacija.

  1. Izaberite stavku postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > sadržaja sajta.

  2. U okviru Liste, biblioteke i druge aplikacije postavite pokazivač na stavku poštansko sanduče na veb lokaciji, a zatim izaberite stavku ... za više informacija.

    Aplikacija poštanskog sandučeta na veb lokaciji sa dugmetom „...“ za dobijanje više informacija.

  3. Kliknite na dugme Ukloni u okviru koji se pojavljuje.

    Uklanjanje poštanskog sandučeta na veb lokaciji

  4. Kliknite na dugme U redu da biste uklonili aplikaciju poštanskog sandučeta na veb lokaciji.

Napomena:  Ako uklonite poštansko sanduče sa lokacije, neće se prikazati na lokaciji, ali će i dalje biti vidljivo u programu Outlook (ako koristite Exchange).

Šta još treba da znam?

Postoji nekoliko stvari koje vredi napomenuti o uklanjanju poštanskog sandučeta na veb lokaciji:

  • Jedini način da potpuno izbrišete poštansko sanduče na veb lokaciji jeste da izbrišete celu lokaciju. Kada se lokacija zatvori ili izbriše (ručno ili kao rezultat smernica za zatvaranje lokacije), poštansko sanduče na lokaciji takođe se zatvara ili briše.

  • Nakon uklanjanja aplikacije poštanskog sandučeta na veb lokaciji sa lokacije, pošta koja se šalje u poštansko sanduče će i dalje biti uskladištena. Ako kasnije dodate poštansko sanduče na lokaciju, sva pošta poslata u poštansko sanduče na veb lokaciji pošto je prvobitno kreirano i dalje će biti tamo.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×