Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

U PowerPoint " Objavljivanje" podrazumeva skladištenje slajdova i upravljanje slajdovima na deljenoj lokaciji.

Možete da upravljate pojedinačnim slajdovima PowerPoint i ponovo ih koristite tako što ćete ih skladištiti u biblioteci slajdova na serveru na kojem je pokrenut Office SharePoint Server 2007 ili Microsoft SharePoint Server 2010.

Vi i vaše kolege koje imaju pristup biblioteci slajdova možete da dodate slajdove u biblioteku, umetnete slajdove iz biblioteke u prezentaciju, promenite slajdove u biblioteci, pratite promene izvršene na slajdu i pronađete najnoviju verziju slajda.

Važno: 

  • Da biste uskladištili, delili i ponovo koristili slajdove u biblioteci slajdova, računar mora da radi pod sistemima Microsoft Office PowerPoint 2007, PowerPoint 2010 ili PowerPoint 2013 i mora biti povezan sa serverom na kojem je pokrenut Office SharePoint Server 2007 ili Microsoft SharePoint Server 2010. Ako ne znate da li je računar povezan sa sistemom SharePoint Server, obratite se administratoru servera.

  • Da biste dodali neke slajdove iz druge datoteke prezentacije koja se nalazi na računaru ili mrežnom resursu, pogledajte članak Ponovno korišćenje slajdova iz druge datoteke prezentacije.

Biblioteke slajdova su uvedene u Microsoft Office 2007 da bi se ljudima omogućilo da dele slajdove. Office sada ima funkcije koautorstva koje služe kao alternativa bibliotekama slajdova. Ako želite da delite slajdove odmah, preporučujemo da koristite funkcije deljenja i koautorstva u programu PowerPoint da biste to uradili.

Biblioteke slajdova su zastarele funkcije programa SharePoint. SharePoint 2016 biblioteku slajdova.

Da li vam nedostaju biblioteke slajdova kojePowerPoint ranije imali?

Ako je ovo funkcija koju želite da vratite, pošaljite nam povratne informacije da biste nam pomogli da odredimo prioritet novih funkcija u budućim ispravkama. Više informacija potražite u članku Kako da pružim povratne informacije o sistemu Microsoft Office ?

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×