Verzija 16.0.8528.2147 (verzija 1709) 32-bitne verzije sistema Outlook 2016 za Windows ažurirana je tako da bude velika adresa (LAA). Ovim se povećava maksimalni prostor dostupan za adrese Outlook sa 2 GB na 4 GB kada je pokrenut na 64-bitoj verziji sistema Windows. Ovo je ključno za poboljšanu grafiku koja se prikazuje u Outlook kada koristite novije ekrane koji podržavaju veće rezolucije ekrana.

Kako to utiče na mene?

Iako se Outlook LAA Outlook testirala, postoji mogućnost da neki nezavisni ili kućni razvijeni Outlook COM programski dodaci mogu imati problema sa promenom. Ovo može da utiče samo na 32-bitnu i 1709 verziju programa Outlook 2016 ili novije verzije i pokretanje 64-bitne verzije Windows verzije.

Simptomi se mogu kretati u opsegu COM programski dodaci koji padnu ili imaju neočekivano ponašanje ili greške. Outlook dizajna automatski onemogućava sve COM programski dodatke koji padnu. Imajte na Kancelarija promena LAA ne utiče na programske dodatke u prodavnici.

Koje korake treba da preduzmem ako vidim probleme sa COM programski dodacima?

Kao krajnji korisnik

Ako dolazi do pada ili neočekivanog ponašanja sa COM programski dodacima, obratite se IT odeljenju i zatražite da testiraju i odrede da li je programski dodatak ažuriran za LAA.

Kao IT administrator

Projektant COM programski dodatak je možda napravio rešenje pod pretpostavkom da Outlook nikada neće podržavati više od 2 GB adresnog prostora i samim tim koristio veći adresni prostor za skladištenje drugih podataka države. Uz novi dizajn koji omogućava sada dodeljen veći adresni prostor, COM programski dodatak može neismetano da piše na tom adresnom prostoru ili da pronađe neočekivane podatke u tom prostoru.

 1. Ako je COM programski dodatak razvio nezavisni prodavac, obratite se tom prodavcu da biste prijavili problem i da biste ga pitali da li mu je COM programski dodatak ažuriran ili se ažurira. Za sve COM programe koji su razvijeni interni programski dodaci prijavite problem internom projektantima.

 2. Ako je COM programski dodatak od presudnog značaja za poslovanje organizacije, instalaciju "Klikni i pokreni" možete da se Kancelarija 2016 "Klikni i pokreni" na stariju instalaciju. Imajte na Outlook 2016 laa funkcionalnost. Stoga to nije zasebna funkcija koju mogu da onemoguće smernice grupe, vrednost registratora ili putem korisničkog interfejsa.

  Da biste se vraćali na stariju verziju programa Kancelarija 2016, morate onemogućiti automatska ažuriranja u programu Kancelarija, instalirati prethodnu verziju, a zatim, kada se programski dodatak ažurira za rad sa LAA, ponovo omogućite automatska ažuriranja u programu Kancelarija. Više informacija o vraćanju na stariju verziju programa Kancelarija 2016 potražite u temi Kako se vraća na stariju verziju programa Kancelarija 2013 ili Kancelarija 2016Klikni i pokreni.

  Važno je da imate na raspoređene informacije ako COM programski dodatak nije ažuriran za rad sa LAA, mora se ponovo proceniti upotreba COM programski dodatak jer se neograničeno onemogućavanje automatskih ispravki za Kancelarija ne preporučuje.

  Da biste identifikovali COM programske dodatke Outlook do kojih dolazi Outlook pad, pogledajte tj. programski dodaci su ponovo omogućeni za korisnike kada ih Kancelarija programi.

  Za projektante

  Ako ste projektant, trebalo bi da pregledate kôd COM programnog dodatka da biste se uverili da je kompatibilan sa LAA, a ne da proveravate ili očekujete da bude neočekivan.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×