Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Viva Connections donosi interne resurse organizacije u Microsoft Teams gde je lakše deliti, sarađivati i ćaskati na jednom mestu.  Otkrijte alatke koje vam pomažu da dovršite dnevne zadatke na kontrolnoj tabli , pregledate personalizovane vesti i informacije u feedu i lako pristupite relevantnim sadržajima u okviru resursa. Koristite opcije za navigaciju da biste došli do popularnijeg sadržaja kao što su stranica za sletanje vaše organizacije i druga Viva iskustva.

Vaš pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Rezime o tome kako se koristi iskustvo radne površine

Snimak ekrana iskustva Viva Connections radne površine sa brojevima dodeljenim oblastima funkcija koje su dodatno objašnjene u članku.

 1. Idite na iskustvo sletanje u usluzi Teams: Izaberite ikonu koju vaša organizacija koristi za Viva Connections iz menija na traci aplikacije Teams. Ulazna tačka će biti ista za iskustvo pri radu sa računarima i mobilnim uređajima. Razmotrite kačenje ove aplikacije na traku aplikacije Teams kako biste lakše pronašli aplikaciju ako to već nije uradio administrator.

 2. Idite na i iz različitih Viva iskustava: Vaša organizacija može dakoristi više od jednog Viva iskustva kako bi vam pomogla u obuci, komunikaciji, upravljanju znanjem ili dobrom radu. Koristite meni u gornjem levom uglu da biste otišli na druga Viva iskustva ili nazad na ciljnu stranicu.

 3. Traženje intranet sadržaja u usluzi Teams: Sa ciljne stranice možete da potražite intranet sadržaj u sistemu SharePoint tako što ćete pretražiti na traci za pretragu usluge Teams.

 4. Idite na glavnu stranicu za sletanje organizacije: Ako vaša organizacijaima prilagođeno iskustvo sletanje, videćete vezu koja se prikazuje kao ikona i oznaka u gornjem desnom uglu. Kada izaberete vezu, bićete odvedeni na ciljnu stranicu organizacije u usluzi Teams.

 5. Pronađite više informacija o tome kako da koristite ciljnu stranicu: Izaberite tri tačke (...) u gornjem desnom uglu da biste dobili više informacija Microsoft Viva i da biste započeli brzo iskustvo sa uputstvima o tome kako da koristite ciljnu stranicu.

 6. Lako pristupite dodatnim Viva iskustvima: Ako vaša organizacija koristi druga Viva iskustva, videćete prikazano ime aplikacije u ovom odeljku. Izaberite aplikaciju da biste pokrenuli novo Viva iskustvo u usluzi Teams. Saznajte više o drugim Viva iskustvima.   

 7. Koristite kontrolnu tablu da biste pristupili zadacima i alatkama: Vršite interakciju sa karticama na kontrolnoj tabli tako što ćete ih izabrati da biste dovršili dnevne zadatke i pristupili popularnim alatkama. Kartice kontrolne table su posebno izabrane za vas i mogu da prikazuju dinamički sadržaj koji se menja u zavisnosti od vaše uloge.

 8. Praćenje novosti u feedu: Vesti u feedu su vam dinamične i personalizovane na osnovu vaše uloge, interesovanja, osoba sa kojima komunicirate i SharePoint lokacija i Yammer zajednica koje pratite.

 9. Preuzmite personalizovane informacije u resursima: U odeljku resursa pronaći ćete veze ka više portala i odredišta iz cele organizacije. Sadržaj koji se prikazuje na čestom i praćenim sajtovima generiše se na osnovu vaše aktivnosti u sistemu SharePoint. 

Saznajte više o tome kako da koristite popularne kartice na kontrolnoj tabli

Administrator podešava kontrolnu tablu pomoću kartica koje vam pomažu da dovršite popularne zadatke i pristupite alatkama koje su relevantne za vašu ulogu. Mnoge kartice sadrže dinamički sadržaj koji se menja u zavisnosti od vremenski osetljivih zadataka, kao što je dovršavanje predstojećih kursova za obuku.

Kartice kontrolne table

Kako se koristi kartica

Odobrenja

Zatražite isključeno vreme, odobrite izveštaje o troškovima i odjavite se na dokumentima.

Dodeljeni zadaci

Pregledajte i dovršite dnevne zadatke koje je dodelio menadžer ili tim.

Smene

Sat i odjavljivanje smena i prikaz predstojećih smena i prekida.

Najvažnije vesti

Prikažite najvažnije vesti iz vaše organizacije.

Viva Learning

Prikažite preporučene i neophodne kurseve za obuku.

Viva Topics

Delite sadržaje organizacije i doprinosite baza znanja.

Dodavanje Microsoft Viva Connections u Teams

 1. Otvorite aplikaciju Teams na računaru.

 2. Da biste zakačili Viva Connections aplikaciju za Teams meni, izaberite Još dodatih aplikacija (tri tačke).

 3. Izaberite ikonu koju je vaše preduzeće kreiralo Viva Connections iz menija aplikacije ili potražite aplikaciju na traci za pretragu.

 4. Izaberite ikonu koju je odabralo vaše preduzeće Viva Connections. Aplikacija Viva Connections će se pojaviti u levom meniju za navigaciju.

 5. Kliknite desnim tasterom miša na ikonu i izaberite stavku Zakači.

Želite više?

Viva Learning

Viva Topics

Viva Insights

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×