Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Kako posao postaje sve veća saradnja i distribuiranje, može biti teško pratiti promene na listama i u bibliotekama. Da bismo vam pomogli da upravljate promenama, obavestićemo vas u posebnim slučajevima, na primer kada:

  • Vi ili neko sa ko radite kreirali ste pravilo za listu ili biblioteku u uslugama Microsoft Lists, SharePoint ili Teams i podesite ga da vas obaveštava kada se stvari promene.   Ako imate dozvolu, možete da uredite pravilaili da izbrišete pravila.

  • Neko @mentions vas u komentaru na stavku liste. (@mention znači da su koristili simbol @ ispred vašeg imena kako bi vas označili u komentaru.)

Ova obaveštenja su dizajnirana da vam skrenu pažnju na važne promene na listama ili u bibliotekama i olakšaju da budete u toku sa ovim promenama. 

Pošalji povratne informacije o ovim obaveštenjima putem e-pošte  

Voleli bismo da čujemo vaše iskustvo sa obaveštenjima o listama i bibliotekama. Koristite dolenavedeni odeljak sa komentarima da biste podelili ideje ili povratne informacije. Da biste ostavili komentar, odaberite stavku Da ili Ne pored Da li su ove informacije pomogle , unesite povratne informacije, a zatim izaberite stavku Pošalji

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×