Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Korišćenje aplikacije Microsoft nalog povezivanje sa proizvodom Microsoft 365 ili Office za kuću povezuje vas sa raznim Microsoft proizvodima i uslugama i potreban vam je svaki put kada treba da instalirate ili ponovo instalirate aplikacije.

Napomena: Povezivanje Microsoft nalog sa sistemom Office odnosi se samo na verzije sistema Microsoft 365 Family ili Personal ili bez pretplate, kao što suOffice Home and Student, Office Home and Business, Office Professional i neke verzije sistema Office Professional Plus (2013 ili novije).

Nekoliko stvari koje treba imati na umu

  • Microsoft nalog je obično neophodan za instaliranje i aktiviranje office verzija 2013 ili novijih verzija, a Microsoft 365 Family ili Personal.

  • Možda već imate Microsoft nalog ako koristite usluge kao što su Outlook.com, OneDrive, Xbox ili Skype; ili ako ste kupili Microsoft 365 ili Office u Microsoft prodavnici na mreži.

  • Ako još uvek nemate Microsoft nalog, od vas će se tražiti da ga napravite prvi put kada instalirate ili aktivirate kopiju sistema Microsoft 365 ili sistema Office.

  • Kada povežete Microsoft nalog sa sistemomMicrosoft 365 ili sistemom Office, to znači da kad god budete želeli da ga instalirate ili ponovo instalirate, nećete morati ponovo da unosite šifru proizvoda ili da se držite instalacionog diska ili fleš diska.

  • Ako koristite Microsoft 365, možete da dodate informacije o kreditnoj kartici na Microsoft nalog i uključite periodičnu naplatu kako bi uvek bile dostupne.

Želite još?

Video: Šta je to Microsoft 365?

Prijavljivanje u Office ili Microsoft 365

Obuka za Excel

Obuka za Word

Obuka za PowerPoint

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×