Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Pre nego što instalirate ili reinstalirate Office ili bilo koju pojedinačnu samostalnu Office aplikaciju, možda će vam pomoći da saznate da li je vaš proizvod deo plana Office za kuću ili plan Office za posao.

Dolenavedeni odeljak pokazuje kom planu pripada Microsoft 365 jednokratna kupovina proizvoda Office 2021, 2019, 2016 ili 2013.

Proizvodi sistema Office za kuću obično zahtevaju Microsoft nalog. Proizvodi sistema Office za preduzeća često su povezani sa poslovnim ili školskim nalogom e-pošte koji vam je Microsoft 365 dodelio administrator.

Treba da uporedite planove ili da preuzmete detalje o cenama? Ako još niste kupili Office proizvod ili želite da uporedite koje aplikacije ili usluge su uključene u različite proizvode, pogledajte članak Office proizvodi.

Savet: Ako ste vlasnik preduzeća ili osoba odgovorna za upravljanje Office u organizaciji i želite više informacija o podešavanju usluge Microsoft 365 za preduzeća, pogledajte članak Podešavanje usluge Microsoft 365 za preduzeća.

Office planovi

Koristite dolenavedenu listu da biste potvrdili koji plan koristi vaš Office proizvod.

Napomena: Ako ste Office Professional Plus putem pretplate preduzeća naMicrosoft Workplace program popusta pogodnosti (ranije se zvao Home Use Program), pogledajte članak Office putem programa za popust na radno mesto.

Office za kuću

Savet: Niste sigurni koji proizvod imate? Pronađite ime proizvoda tako što ćete se prijaviti na portal za nalog sa Microsoft nalog koji ste povezali sa sistemom Office.

Microsoft 365 Family pretplate: One obuhvataju desktop verzije Office aplikacija koje možete da instalirate. Pogledajte koje aplikacije su uključene.

Microsoft 365 Family
Microsoft 365 Personal
Microsoft 365 Personal

Office 2019, Office 2016 ili Office 2013 verzije dostupne kao jednokratna kupovina: Sledeći proizvodi uključuju verzije Office aplikacija koje možete da instalirate. Pogledajte koje aplikacije su uključene.

Office Home & Student
Office Home & Business
Office Professional

Samostalne Office 2021, 2019, 2016 ili 2013 aplikacije dostupne kao jednokratne kupovine


Word Excel
Powerpoint
Onenote*
Outlook
Pristup
Izdavača
Projekat
Visio

Savet: *Verzija programa OneNote za računare instalirana je sa bilo kojim izdanjemMicrosoft 365 i office 2019 izdanjem koje obuhvata klijentske aplikacije. Više informacija o programu OneNote potražite u najčešćim pitanjima.

Office za preduzeća

Savet: Niste sigurni koju pretplatu ili proizvod imate? Pročitajte članak Koji Microsoft 365 poslovni proizvod ili licencu imam? Ovi proizvodi su obično povezani sa poslovnim ili školskim nalogom.

Microsoft 365 za preduzeća pretplate: Ove obuhvataju potpuno instalirane Office aplikacije. Pogledajte koje Office aplikacije su uključene.

Microsoft 365 za preduzeća
Microsoft 365 Business Standard
Microsoft 365 Apps za velika preduzeća

Office 365 A5


Microsoft 365 Apps za velika preduzeća Office 365 Enterprise E3
Office 365 Enterprise E4
Office 365 Enterprise E5


Microsoft 365 Business Standard (neprofitne organizacije) Office 365 Nonprofit E3
Office 365 Nonprofit E5

Office 365 U.S. Government E3
Office 365 U.S. Government E4


Project Online Professional Project Online Premium

Visio Plan 2

Pretplate bez kompletnih, instaliranih Office aplikacija:

Napomena: Uz ove Microsoft 365, nemate šta da instalirate, ali možete da pristupite verzijama sistema Office na mreži i koristite ih u veb pregledaču. Upoznajte se sa prvim koracima uz Office Online u usluzi Office 365.


Microsoft 365 Business Basic Office 365 Enterprise E1
Office 365 Education
Office 365 Nonprofit Business Essentials
Office 365 Nonprofit E1
Office 365 U.S. Government E1
Project Online Essentials
Visio Plan 1

Savet: Ako ste zainteresovani za promenu ili dodavanje plana koji uključuje verziju sistema Office za računare, pogledajte članak Prebacivanje na drugi plan usluge Microsoft 365 za preduzeća ili Kupovina druge pretplate na Microsoft 365 za preduzeća.

Verzije sistema Office 2019, Office 2016 ili Office 2013

  Office Professional Plus*

Savet: Ako ste administrator i imate Office Professional Plus putem količinskog licenciranja, pogledajte članak Aktiviranje izdanja sistema Office putem količinskog licenciranja.

* Ako ste Office Professional Plus putem pretplate preduzeća na MicrosoftWorkplace program popusta pogodnosti, pogledajte članak Office putem programa za popust na radnom mestu.

Spremni ste da instalirate Office?

Ako ste spremni da instalirate Office, izaberite verziju ispod, a zatim pratite korake za planove za kuću ili preduzeća.

Takođe pogledajte

Rešavanje problema prilikom instaliranja Office

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×