Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sinhronizaciju deljene fascikle možete da zaustavite dok je koristite ili na traci za pokretanje.

Zaustavljanje sinhronizacije prilikom korišćenja deljene fascikle

Kliknite na dugme Zaustavi sinhronizovanje ime deljene fascikle u oknu Zadaci sinhronizacije .

Napomena: Ova radnja utiče samo na računar na kom ste izabrali opciju. Ako želite da zaustavite sinhronizaciju za deljenu fasciklu na svim računarima na kojima imate nalog, morate da izaberete opciju za brisanje kao što je opisano ispod.

Zaustavljanje sinhronizacije na traci za pokretanje

  1. Izaberite deljenu fasciklu za koju želite da zaustavite sinhronizaciju.

  2. Na kartici Početak kliknite na strelicu za padajući meni na dugmetu Izbriši i izaberite opciju za brisanje.

    Detalji

    • Izbriši: deljena fascikla se briše iz naloga na računaru. Međutim, ako ste dodali nalog na više računara, deljena fascikla će i dalje biti navedena u okviru kategorije „Nije na ovom računaru“. Ukoliko želite, možete da vratite izbrisanu deljenu fasciklu u prethodno stanje tako što ćete je dohvatiti sa drugog računara.

    • Izbriši sa svih računara: deljena fascikla se briše sa svih računara na kojima imate nalog. Članstvo u deljenoj fascikli se obustavlja osim ako vas drugi član ponovo ne pozove. Ova opcija se prikazuje samo ako imate nalog na više računara.

    • Izbriši za sve članove: deljena fascikla se briše sa računara svih članova radnog prostora. Ova opcija je dostupna samo menadžerima. Koristite ovu opciju samo ako ste sigurni da nijedan član više ne koristi deljenu fascikli i da su sve neophodne informacije arhivirane.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×