Širina i visina oblika navedeni su u podrazumevanim merne jedinice u prozoru "Veličina & položaja" u programu Visio

Informacije o unutrašnjoj podršci korporacije Microsoft

Greška #: 60259 (održavanje sadržaja)

Informacije o unutrašnjoj podršci korporacije Microsoft

Greška #: 675594 (Office12)

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario u programu Microsoft Office Visio 2007 ili u programu Microsoft Office Visio 2003:

  • Kreirate novu Visio 2007 datoteku za crtanje koristeći predložak koji je zasnovan na američkim jedinicama ili metričkih jedinica.

  • U meniju " datoteka " izaberite stavku " Podešavanje stranice ", a zatim promenite podrazumevane jedinice na kartici " svojstva stranice ". Možete da se presvlače iz američkih jedinica, kao što su stopala i inči, u metričnoj jedinici, kao što su milimetri, centimetriili metali. Alternativno, možete se promeniti iz metričkih jedinica u američke jedinice.

  • Zatim dodajte oblik iz okna " oblici " u crtež. Kada to uradite, širina i visina oblika se prikazuju u veličini & pozicije u podrazumevanim jedinicama za taj šablon, umesto u jedinicama koje ste precizirali. Na primer, oblik koji koristi američke jedinice ima širinu i visinu na listi i u inčima.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što se oblici u stetilu mere u podrazumevanim jedinicama mere za taj šablon. Oblici iz štencila koje koriste američke jedinice mere se u nogama i inčima. Oblici iz štenca koji koriste metrične jedinice se mere u milimetri. Zbog toga, kada dodate oblik crtežu, okviri za širinu i visinu u veličini & "Postavljanje " prikazuju vrednosti za taj oblik u podrazumevanim jedinicama mere oblika.Napomena Ako promenite veličinu oblika, vrednosti za širinu i visinu u veličini & pozicija se menjaju tako da se podudaraju sa novim postavkama merenja za crtež.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×