Važno Ovaj članak sadrži informacije o modificiranju registra. Uverite se da napravite rezervnu kopiju registratora pre nego što ga izmenite. Uverite se da znate postupak za vraćanje registra ako dođe do problema. Za više informacija o tome kako se rezervne kopije, vraćanju i modificiranju registra kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

256986 opis Microsoft Windows registratora

Simptomi

Će vam žutim znakom uzvika pored ikone Firewall klijenta. Do ovog problema dolazi na računaru koji radi pod verzijom klijenta zaštitnog zida za ISA Server koji je opisan u članku Microsoft baze znanja 929556. Pored toga, kada premestite pokazivač miša iznad ikone Firewall klijenta, alatka za dojavu prikazuje se poruka koja je slična sledećoj:

Zaštitni zid klijent nije ispravno instaliran

Uzrok

Do ovog problema dolazi ako koristite program koji instalira WinSock bazi Service Provider (BSP), kao što je mobilni telefon za povezivanje optimizers. U BSP može zaobići Firewall klijent BSP i uticati na ispravan rad Firewall klijenta. Da te upozorim o ovoj situaciji Firewall klijent prikazuje poruku upozorenja. Međutim, neke BSPs ne zaobići Firewall BSP klijenta. Stoga, ovi BSPs ne utiču na funkcionisanje Firewall klijent. Ako ste testirali vaš program, a ti su potvrdili da to ne utiče na ispravan rad Firewall klijenta, možete da onemogućite alatku za dojavu poruku upozorenja. Da biste onemogućili poruku upozorenja napojnicu ovaj alat, instalirajte hitni popravak opisan u odjeljku „Rješenja”. Nakon što instalirate hitni popravak, morate dodati stavku registratora UiEnableCatalogValidation da biste omogućili hitni popravak. Za više informacija o tome kako da dodate ovu stavku registra učinili, pogledajte odeljak „Informacije o Windows registratoru”.

Rešenje

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa ovim određenim problemom. Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, prosledite zahtev Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Fwcmgmt.exe

4.0.3442.700

120,208

20-May-2007

16:39

Not Applicable

Informacije o Windows registratoru

Ako pogrešno izmenite registrator pomoću programa Registry Editor ili pomoću nekog drugog metoda, može doći do ozbiljnih problema upozorenje . Ovi problemi mogu zahtevati da ponovo instalirate operativni sistem. Microsoft ne može jamčiti da se ovi problemi mogu rešiti. Registar modificirate na vlastitu odgovornost. Kada instalirate taj hitni popravak, morate dodati stavku registratora UiEnableCatalogValidation da biste omogućili ovaj hitni popravak. Da biste to učinili, slijedite ove korake:

  1. Kliknite na dugme Start, izaberite stavku Pokreni, otkucajte regedit, a zatim kliknite na dugme U redu.

  2. Pronađite sledeći potključ registra i kliknite na njega:

    Na 32-bitnim računarima:2004\Policies HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Firewall klijentna 64-bitni računari: 2004\Policies HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Firewall klijent

  3. U meniju Uređivanje izaberite stavku novo, a zatim kliknite DWORD Value.

  4. Upišite UiEnableCatalogValidation, a zatim pritisnite taster ENTER.

  5. Desnom tipkom miša kliknite UiEnableCatalogValidation, a zatim se uverite da je okvir Value data sadrži vrednost "null" (0).

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Za više informacija o nabavljanju verzije klijenta zaštitnog zida za ISA Server (decembar 2006), koja uključuje operativni sistem Windows Vista podržava, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

929556 Nabavljanje verzija klijenta zaštitnog zida za ISA Server (decembar 2006) koji uključuje podršku za operativni sistem Windows VistaZa više informacija o standardnoj terminologiji koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×