1 oktobar, 2020-KB4576945 prikaz kumulativnog ispravnog pregleda za .NET Framework 3,5 i 4,8 za Windows 10, verzija 2004 i Windows Server, verzija 2004

Datum objavljivanja:
1. oktobar, 2020

Verzija:
.net Framework 3,5 i 4,8

2020 dopuna za Windows 10, verzija 2004 i Windows Server, verzija 2004 uključuje kumulativno poboljšanje pouzdanosti u programu .NET Framework 3,5 i 4,8. Preporučujemo da primenu ove ispravke u okviru redovne rutine održavanja. Pre nego što instalirate ovu ispravku, pogledajte preduslovi za ponovno pokretanje .

Poboljšanja kvaliteta i pouzdanosti

WCF1

-Adresirano je na problem sa WCF uslugama ponekad ne uspeva da se pokrene kada se pokreće više usluga.

Vinforms

– Adresirano je na regresiju unetu u programu .NET Framework 4,8, gde kontrola. AccessibleName, Control. AccessibleRole i Control. lokacije AccessibleDescription nisu funkcionisle na sledećim kontrolama: oznaka, GroupBox, ToolStrip, Toolstriperems, statusni strip, Statustipitems, PropertyGrid, Menustavke, Menustavke

– Adresirana je regresija u polju za potvrdu pristupačno ime za stavke kombinovanog okvira za povezane podatke. .NET Framework 4,8 je pokrenuo korišćenje imena tipa umesto vrednosti funkcije DisplayMember kao pristupačnog imena, ovaj napredak ponovo koristi prikaz DisplayMember.

ASP.NET

-Onemogući nastavak Appathmodikator u ASP.Net Control izlazu.

-HttpCookie objekti u kontekstu ASP.Net zahteva će biti kreirani sa podešenim podrazumevanim vrednostima za zastavice kolačića umesto. Podrazumevane vrednosti u neto stilu kako bi se podudarale sa ponaљanjem ' novi HttpCookie (ime) '.

SISTEMA

-Se osvrnuo na otkazivanje koji se nekada dogodio kada se korisnik poveže sa jednom Azure SQL bazom podataka, izvršava enklavu, a zatim povezan sa drugom bazom podataka ispod istog servera sa istim serverom koji ima isti URL za Attestation i izvršio je operaciju kodiranja na drugom serveru.

CLR2

-Dodali ste taster CLR config Thread_AssignCpuGroups (1 po podrazumevanoj vrednosti) koji može da bude postavljen na vrednost 0 da bi se onemogućilo automatsko dodeljivanje CPU grupe koje obavlja CLR za nove niti kreirane po nit. Započni () i konac za konac, na osnovu kojih aplikacija može sama da se širi.

– Adresirano je na retku korupciju podataka koja se može pojaviti kada koristite ikonu "Novi API". biz<T> koji se često koriste sa novim tipovima. Korupcija može da se pojavi kada se funkcija GC izvršava dok nit zove "nije bezbedna". ByteOffset<T> od unutrašnjosti petlje.

– Adresirano je na problem koji se odnosi na tajmere sa veoma dugačkim vremenima koje dospevaju na duže od očekivanog kada se Apkontekst Isključi "Switch.System. Točitanje. Usentikor "je omogućeno.


1 Windows komunikacioni Foundation (WCF)
2 uobičajenog jezika (CLR)

Poznati problemi u ovoj bezbednosnoj ispravci

Simptomi
Nakon primene ovog oktobra 1, 2020 bezbednost i zbirnu vrednost kvaliteta za .NET Framework 4,8, neke ASP.Net aplikacije nisu uspele tokom prevežanja. Poruka o grešci koju primite verovatno sadrži reči "ASPCONFIG Error".

Izazove
Nevažeća stanja konfiguracije u "" sessionState, "" anonimno oblikovanje "ili" potvrda identiteta/obrasci "u odeljcima" sistemska. Veb "konfiguracija. To se može desiti tokom rutine za kreiranje i objavljivanje ako se promene u transformacijama ostave Web.config datoteka u sistemu posrednika za ponovno kompilaciju.

Privremeno rešenje

Ovaj problem je rešen uz KB4601050.

Kako da nabavite i instalirate ispravku

Instaliranje ove ispravke

Kanal za otpust

Naj

Sledeći stepenik

Windows Update i Microsoft Update

Daa

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, Izaberite stavke postavke > update & Security > Windows Update, a zatim izaberite stavku Potraži ispravke.

Microsoft Update katalog

Daa

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .

Windows Server Update Services (WSUS)

ne

Ovu ispravku možete da uvezete u WSUS ručno. Pogledajte članak Microsoft Update Catalog za uputstva.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku.

Preduslovi

Da biste primenili ovu ispravku, morate imati instaliran .NET Framework 3,5 ili 4,8.

Obavezno ponovnog pokretanja

Morate ponovo da pokrenete računar nakon primene ove ispravke ako se koriste neke datoteke. Preporučujemo da pre primene ove ispravke napustite sve aplikacije zasnovane na programu .NET Framework.

Kako da nabavite pomoć i podršku za ovu ispravku

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×