10. april 2018. – KB4093111 (verzija OS 10240.17831)

Datum izdavanja::

Verzija:

10.4.2018.

Verzija OS 10240.17831

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešava problem koji generiše narušavanje pristupa na određenim stranicama u pregledaču Internet Explorer kada prikazuje SVG grafike sa visokom stopom učitavanja.

 • Rešava problem sa sadržajem za štampanje koji generiše ActiveX u pregledaču Internet Explorer.

 • Rešeni su dodatni problemi sa ažuriranjem informacija o vremenskoj zoni.

 • Rešava problem zbog kog se pravila AppLocker izdavača primenjena na MSI datoteke ne podudaraju pravilno sa datotekama.

 • Rešava problem koji sprečava pokretanje sistema kada omogućite da se LSA (lsass.exe) pokreće kao zaštićeni proces tako što postavite stavku registratora „RunAsPPL“. Osim toga, može se pojaviti ekran automatske popravke.

 • Rešava problem koji blokira neuspele NTLM potvrde identiteta umesto da ih samo evidentira kada koristite smernice za potvrdu identiteta sa uključenim režimom nadzora. Netlogon.log može da prikaže sledeće:

  SamLogon: Transitive Network logon of <domain>\<user> from <machine2> (via <machine1>) Entered

  NlpVerifyAllowedToAuthenticate: AuthzAccessCheck failed for A2ATo 0x5. This can be due to the lack of claims and compound support in NTLM

  SamLogon: tranzitivno prijavljivanje na mrežu korisnika <domain>\<user> sa računara <machine2> (preko računara <machine1>) Daje 0xC0000413

 • Rešava problem koji generiše grešku u validaciji certifikata (0x800B0109 (CERT_E_UNTRUSTEDROOT)) iz datoteke http.sys.

 • Rešava problem koji sprečava prepoznavanje PIV pametnih kartica.

 • Rešava problem koji, u nekim slučajevima, sprečava Internet Explorer u prepoznavanju prilagođenih kontrola.

 • Bezbednosne ispravke za Internet Explorer, Windows platformu i radne okvire za aplikacije, Microsoft Scripting Engine, Windows jezgro, komponentu Windows, Windows Server, Windows Datacenter umrežavanje, Windows bežično umrežavanje i Windows Hyper-V.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Važno Kada instalirate i servisnu stek ispravku (SSU) (KB4093430) i najnoviju kumulativnu ispravku (LCU) iz Kataloga Microsoft Update, instalirajte SSU pre nego što instalirate LCU.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4093111.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×