Sadržaj
×

Datum izdavanja::

10.12.2019.

Verzija:

Samo bezbednosna ispravka

VAŽNO Proverite da ste instalirali sve potrebne ispravke u odeljku Preuzimanje ove ispravkepre instaliranja ove ispravke. 

VAŽNO Klijenti koji su kupili Proširenu bezbednosnu ispravku (ESU) za lokalne verzije nekih operativnih sistema moraju da prate određene procedure kako bi nastavili da primaju bezbednosne ispravke nakon isteka proširene podrške 14. januara 2020. Više informacija potražite u ispravci KB4522133.

VAŽNO Počevši od 15. januara 2020, na celom ekranu će se pojaviti obaveštenje koje opisuje rizik nastavka korišćenja Windows 7 servisnog paketa 1 nakon što za njega prestane podrška 14. januara 2020. Obaveštenje će ostati na ekranu sve dok ne uradite nešto u skladu s njim. Ovo obaveštenje će se pojaviti u sledećim izdanjima Windows 7 servisnog paketa 1:

Napomena Obaveštenje se neće prikazati na mašinama koje su pridružene domenu ili mašinama u kiosk režimu.

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

  • Bezbednosne ispravke za Windows Input i Composition, Windows virtuelizaciju, Windows jezgro, Windows periferijske uređaje i Windows Server.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat ni sa jednim problemom u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ove ispravke

Preduslov:

Morate da instalirate ispravke navedene u nastavku i da ponovo pokrenete uređaj pre nego što instalirate najnoviju zbirnu ispravku. Instaliranje ovih ispravki poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja i ublažava potencijalne probleme sa instaliranjem zbirne ispravke i primenom Microsoft bezbednosnih popravki.

  1. Servisna stek ispravka (SSU) od 12. marta 2019. godine (KB4490628). Da biste dobili zaseban paket za ovu SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update.

  2. Najnovija SHA-2 ispravka (KB4474419) objavljena 10. septembra 2019. Ako koristite Windows Update, najnovija ispravka SHA-2 će biti automatski ponuđena. Više informacija o SHA-2 ispravkama potražite u članku SHA-2 zahtevi za potpisivanje koda Windows i WSUS za godinu 2019..

Nakon instaliranja gorenavedenih stavki, Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju SSU (KB4531786). Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU će biti automatski ponuđen. Zaseban paket za najnoviji SSU možete da preuzmete u Katalogu Microsoft Update. Opšte informacije o SSU potražite u članku Servisne stek ispravke i u članku Servisne stek ispravke (SSU): najčešća pitanja.

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update i Microsoft Update

Ne

Pogledajte druge opcije u nastavku.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 7 servisni paket 1, Windows Server 2008 R2 servisni paket 1, Windows Embedded Standard 7 servisni paket 1, Windows Embedded POSReady 7, Windows Thin PC

Klasifikacija: bezbednosne ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4530692

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×