Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

10.7.2018.

Verzija:

Verzija OS 17134.165

Napomena Ovo izdanje takođe sadrži ispravke za Microsoft HoloLens (verzija OS 17134.165) u izdanju od 10. jula 2018.

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Poboljšava mogućnost Universal CRT Ctype porodice funkcija da pravilno rukuje stanjem EOF kao važećim unosom.

  • Omogućava otklanjanje grešaka u WebView sadržaju u UWP aplikacijama koristeći Microsoft Edge DevTools Preview aplikaciju koja je dostupna u prodavnici Microsoft Store.

  • Rešava problem koji može da dovede do neuspeha proširenja smernica grupe za opcije ublažavanja na strani klijenta tokom GPO obrade. Poruka o grešci glasi „Windows nije uspeo da primeni postavke za MitigationOptions. Postavke za MitigationOptions možda imaju sopstvenu datoteku evidencije“ ili „ProcessGPOList: MitigationOptions proširivanje je vratilo 0xea“. Ovaj problem se javlja kada se opcije ublažavanja definišu ručno ili pomoću smernica grupe na mašini koristeći Centar za bezbednost Windows zaštitnika ili Set-ProcessMitigation cmdlet.

  • Procenjuje ekosistem operativnog sistema Windows radi lakšeg obezbeđivanja kompatibilnosti aplikacije i uređaja za sve ispravke za Windows.

  • Rešava problem koji sprečava prijem ispravke za Windows 10 u verziji 1803 na uređaje na Workstation Pro.

  • Bezbednosne ispravke za Internet Explorer, aplikacije za Windows, Windows grafiku, umrežavanje Windows centara podataka, Windows bežično umrežavanje, Windows virtuelizaciju, Windows jezgro i Windows Server.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima potražite u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke na server DHCP preuzimanja posla instance koja padne, klijenti preduzeća mogu da prime nevažeću konfiguraciju kada zatraže novu IP adresu.  To može dovesti do gubitka veze pošto sistem neće uspeti da obnovi svoje ugovore.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4345421.

Nakon instaliranja ove ispravke, neki uređaji na kojima su pokrenuta radna opterećenja nadgledanja mreže mogu da prime grešku zaustavljanja 0xD1 zbog stanja trke.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4345421.

Ponovno pokretanje usluge SQL Server možda neće povremeno uspeti usled greške „Tcp port je već u upotrebi“.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4345421.

Kada administrator pokuša da zaustavi World Wide Web Publishing Service (W3SVC), W3SVC ostaje u stanju „zaustavljanja“, ali ne može da se u potpunosti zaustavi ili da se ponovo pokrene.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4345421.

Nakon instalacije neke od bezbednosnih ispravki za .NET iz jula 2018, COM komponenta ne uspeva da se učita zbog grešaka odbijenog pristupa, neregistrovane klase ili internog kvara zbog nepoznatog razloga. Najčešći potpis greške je sledeći:

Tip izuzetka: System.UnauthorizedAccessException

Poruka: Pristup je odbijen. (Izuzetak od HRESULT: 0x80070005 (E_ACCESSDENIED))

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4343909.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Važno Kada instalirate servisnu stek ispravku (SSU) KB4343669 i najnoviju kumulativnu ispravku (LCU) iz Kataloga Microsoft Update, instalirajte SSU pre nego što instalirate LCU.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4338819

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×