10. novembar 2020 – KB4586787 (OS Build 10240,18756)

Datum izdavanja::

Verzija:

10.11.2020.

OS verzija 10240,18756

Ažurirano 11/10/20
Više informacija o različitim tipovima ispravki za Windows, kao što su kritične ispravke, bezbednosne ispravke, ispravke upravljačkih programa, servisni paketi itd. potražite u sledećem članku. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicuoperativnog sistema Windows 10, verzija 1507 ažuriranu istoriju.

Istaknute ispravke

  • Ažurira datum početka 2020 DST za Fiji ostrva na Fiji na 20. decembar 2020.

  • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja Microsoft Office proizvoda.

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

  • Dozvoljava administratorima da koriste smernice grupe za omogućavanje čuvanja ciljeva kao korisnika u programu Microsoft Edge IE režim.

  • vam omogućava da ograničite Jskripti mašine za izvršavanje skripti na proces.

  • ažurira datum početka 2020 DST za Fiji ostrva na Fiji na 20. decembar 2020.

  • Odnosi se na bezbednosnu ranjivost tako što sprečava aplikacije koje se pokreću kao sistemski nalog od štampe u lokalnim portove koji ukazuju na datoteku. Neuspeh evidencije evidencije radnih poslova 50, upit nije podržan. "u ID-u događaja 372 u evidenciji događaja PrintService\Admin. Da biste u budućnosti rešili ovaj problem, proverite da li se aplikacije ili usluge pokreću kao određeni korisnički ili nalog usluge.

  • Bezbednosne ispravke za Microsoft Scripting mašinu, Microsoft grafiku, Windows usluga novиanika, Windows kriptografija i Windows osnove.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Za više informacija o rešenim bezbednosnim ranjivosti, obratite pažnju na novu Veb lokaciju vodiča za bezbednosne ispravke .

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. To se ne odnosi na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat ni sa jednim problemom u ovoj ispravci.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4565911) će vam automatski biti ponuđeno. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update.

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Nema. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: Bezbednosne ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4586787

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×