Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

10.11.2020.

Verzija:

OS build 17763.1577

NOVO 05.08.21.
OBAVEŠTENJE O ISTEKU ROKA VAŽENJA

VAŽNO Poče od 05.08.2021. ovaj KB više nije dostupan na lokaciji Windows Update, u Microsoft Update katalogu niti na drugim kanalima izdanja. Preporučujemo da ažurirate uređaje na najnoviju bezbednosnu ispravku kvaliteta.

NOVO 10.11.2000.
VAŽNO
Zbog minimalnih operacija tokom praznika i predstojeće zapadne nove godine, neće biti preliminarnog izdanja (poznato kao "C" izdanje) za mesec decembra 2020. Biće mesečno bezbednosno izdanje (poznato kao "B" izdanje) za decembar 2020. Normalno mesečno servisiranje za B i C izdanja nastaviće se u januaru 2021.

Napomišite Ovo izdanje takođe sadrži ispravke za Microsoft HoloLens (verzija operativnog tima 17763.1577) objavljena 10. novembra 2020. Microsoft će objaviti ispravku direktno na Windows klijenta za ažuriranje kako bi poboljšao pouzdanost Windows ažuriranja na Microsoft HoloLens koji nisu ažurirani na ovu najnoviju izdanje operativnog sistema.

AŽURIRANO 10.11.20.
Više informacija o različitim tipovima Windows ispravki, kao što su kritične, bezbednosne, upravljački programi, servisni paketi i tako dalje, pročitajte sledeći članak.  Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicu Windows 10, verzija 1809 istorije ažuriranja.

Istaknute stavke

 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja Microsoft kancelarija proizvoda.

 • Ispravke koje poboljšavaju bezbednost kada koristite ulazne uređaje kao što su miš, tastatura ili olovka.

 • Ispravke radi poboljšanja bezbednosti Windows izvršava osnovne operacije.

 • Ažurira datum početka 2020. za Ostrva Fidži na 20. decembar 2020.

Poboljšanja i ispravke

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Promene ključa uključuju:

 • Ažurira datum početka 2020. za Ostrva Fidži na 20. decembar 2020.

 • Rešava bezbednosnu ranjivost tako što sprečava aplikacije koje se pokrećaju kao SYSTEM nalog da štampaju na lokalnim portovima koji ukazuju na datoteku. Greška 50 evidencije zadataka štampanja greške 50 "Zahtev nije podržan". in event ID 372 in the PrintService\Admin event log. Da biste rešili ovaj problem u budućnosti, uverite se da se aplikacije ili usluge pokreću kao određeni korisnički nalog ili nalog usluge.

 • Bezbednosne ispravke microsoft mašine za izvršavanje skripti, Microsoft grafičke komponente, Windows unosa i sastava, Windows usluge novčanika, Windows Fundamentals i Windows kernel.

Ako ste instalirali starije ispravke, samo nove ispravke koje se nalaze u ovom paketu biće preuzete i instalirane na vašem uređaju.

Više informacija o otklonjenim bezbednosnim ranjivostima potražite na novoj veb lokaciji "Vodič za bezbednosne ispravke".

Windows Poboljšanja ažuriranja

Microsoft je objavio ispravku direktno na sajtu Windows Update klijentu da biste poboljšali pouzdanost. Svi uređaji koji rade Windows 10 koji su konfigurisani da automatski primaju ispravke iz izdanja Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđeni najnoviju ispravku funkcije Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernica za odložavanje Windows Ispravka za preduzeća. Ovo se ne odnosi na izdanja dugoročnog servisiranje.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Simptom

Zaokrenite posao

Kada instalirate KB4493509,uređaji sa nekim azijskim jezičkim paketima mogu da dobiju grešku "0x800f0982 – PSFX_E_MATCHING_COMPONENT_NOT_FOUND".

 1. Deinstalujte i ponovo instalirajte sve nedavno dodate jezičke pakete. Uputstva možete da vidite u temi Upravljanje postavkama jezika unosa i prikaza u programu Windows 10.

 2. Izaberite proveri da li postoje ispravke i instalirajte kumulativnu ispravku iz aprila 2019. Uputstva možete da vidite u Windows 10.

Napomišite Ako poništavanje poništavanja jezičkog paketa ne ublaži problem, uspostavite početne vrednosti računara na sledeći jezik:

 1. Idite u aplikaciju Postavke > oporavak.

 2. Izaberite Prvi koraci u okviru opcije Uspostavi početne vrednosti za oporavak računara.

 3. Izaberite stavku Zadrži moje datoteke.

Microsoft radi na rešenju i obezbediće ispravku u narednom izdanju.

Kada instalirate ovu ispravku na kontrolerima domena (DC-ovima) i kontrolerima domena samo za čitanje (RODC-ove) u okruženju, možete naići na probleme sa Kerberos potvrdom identiteta i obnovom tiketa. To izaziva problem u načinu na koji je CVE-2020-17049 rešen u ovim ispravkama.

Određene simptome i ponašanja u vezi sa ovim problemom možete da pročitate na Windows stranicu o zdravstvenom stanju objavljivanja. 

NapomišiteOvaj problem utiče samo na Windows servere, Windows 10 uređaje i aplikacije u poslovnom okruženju.

Ovaj problem je rešen u KB4594442.

Kako da nabavite ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju ispravku steka za servisiranje (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSUs poboljšava pouzdanost procesa ažuriranja za ublaživanje potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU datoteke i primene Microsoft bezbednosnih ispravki. Opšte informacije o SSU-ovima potražite u temama Ažuriranje steka Servisiranje steka i Ažuriranja steka (SSU):Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4587735) će vam automatski biti u ponudi. Da biste nabavili sami paket za najnoviji SSU, potražite ga u Microsoft Update katalogu.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupno

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Nijedno. Ova ispravka će automatski biti preuzeta i instalirana sa lokacije Windows Ažuriraj.

Katalog usluge Microsoft Update

Da

Da biste nabavili jedini paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update Catalog.

Windows Usluge ažuriranja servera (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod:Windows 10

Klasifikacija:bezbednosne ispravke

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4586793.

Napomišite Neke datoteke su zalutale i imaju oznaku "Nije primenljivo" u koloni "Verzija datoteke" CSV datoteke. To može dovesti do netačnih ili netačnih negativnih vrednosti prilikom korišćenja nekih alatki za otkrivanje skeniranja nezavisnih čitača da biste proverili valjanost građenja.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×