Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

10.11.2020.

Verzija:

OS build 14393.4046

NOVO 05.08.21.
OBAVEŠTENJE O ISTEKU ROKA VAŽENJA

VAŽNO Poče od 05.08.2021. ovaj KB više nije dostupan na lokaciji Windows Update, u Microsoft Update katalogu niti na drugim kanalima izdanja. Preporučujemo da ažurirate uređaje na najnoviju bezbednosnu ispravku kvaliteta.

AŽURIRANO 10.11.20.
Više informacija o različitim tipovima Windows ispravki, kao što su kritične, bezbednosne, upravljački programi, servisni paketi i tako dalje, pročitajte sledeći članak. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicu Windows 10 istorije ažuriranja verzije 1607.

Istaknute stavke

 • Ažurira datum početka 2020. za Ostrva Fidži na 20. decembar 2020.

 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja Microsoft kancelarija proizvoda.

 • Ispravke radi poboljšanja bezbednosti Windows izvršava osnovne operacije.

Poboljšanja i ispravke

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Promene ključa uključuju:

 • Omogućava administratorima da koriste smernice grupe da bi omogućili opciju Sačuvaj cilj kao za korisnike u Microsoft Edge IE režimu.

 • Omogućava vam da ograničite JScript mašinu za izvršavanje skripti na proces.

 • Rešite problem zbog kojih aplikacija prestaje da radi ako aplikacija koristi kuku.

 • Rešava problem zbog kojih aplikacija smernica grupe Microsoft Management Console (MMC) prestaje da funkcioniše kada uređujete bezbednosne postavke smernica grupe. Poruka o grešci je "MMC ne može da pokrenuti proširenje konzole".

 • Rešava problem sa uređajima na kojima je akreditivni Guard omogućen; ako ovi uređaji koriste certifikat granice računara, zahtevi za potvrdu identiteta možda neće uspeti. Do toga dolazi zato Windows 2016 i Windows 2019 kontroleri domena dodaju duplirane KeyID vrednosti u atribut msDS-KeyCredentialLink ovih uređaja.

 • Rešava problem koji može da izazove grešku zaustavljanje 7E unfssvr.sysna serverima koji rade pod uslugom Network File System (NFS).

 • Rešava problem sa raskidanjem veze hosta sesije udaljene radne površine (RDSH) koji sprečava korisnike da se povežu sa udaljenom radnom površinom u kolekcijama. Do ovog problema dolazi zbog kršenja pravila pristupa u tssdis.exe.

 • Rešava problem koji uzrokuje rukovanje ključem registratora Windows Management Instrumentation (WMI) (WmiPrvSE.exe) prilikom izvršavanja upita u Win32_RDCentralPublishedDeploymentSettings.

 • Ažurira datum početka 2020. za Ostrva Fidži na 20. decembar 2020.

 • Rešava problem koji može da izazove Windows 10 koji omogućavaju Akreditiv Guard da ne uspe sa zahtevima za potvrdu identiteta kada koriste mašinski certifikat.

 • Rešava problem sa neispravnim kanonskim upravljačkim programom za prikaz (CDD) prelamanjem bafera, što pogoršava performanse u scenarijima Remote Desktop Protocol (RDP) Windows 2000 display Driver Model (XDDM). Ovaj problem utiče na aplikacije koje koriste grafičke jedinice za obradu (GPU) za rad, kao što su Microsoft Teams, Microsoft kancelarija i veb pregledači.

 • Rešava bezbednosnu ranjivost tako što sprečava aplikacije koje se pokrećaju kao SYSTEM nalog da štampaju na lokalnim portovima koji ukazuju na datoteku. Greška 50 evidencije zadataka štampanja greške 50 "Zahtev nije podržan". in event ID 372 in the PrintService\Admin event log. Da biste rešili ovaj problem u budućnosti, uverite se da se aplikacije ili usluge pokreću kao određeni korisnički nalog ili nalog usluge.

 • Rešava problem sa vremenom izvršavanja poziva udaljene procedure (RPC) koji može izazvati curenje memorije. Kao rezultat toga, performanse se poništava, što izaziva visoku korišćenje CPU-a, sporost ili umanjivanje resursa.

 • Bezbednosne ispravke Microsoft mašine za izvršavanje skripti, Microsoft komponente grafike, usluge Windows novčanika, Windows Fundamentale, Windows kernel i virtuelizacija Windows standarda.

Ako ste instalirali starije ispravke, samo nove ispravke koje se nalaze u ovom paketu biće preuzete i instalirane na vašem uređaju.

Više informacija o otklonjenim bezbednosnim ranjivostima potražite na novoj veb lokaciji "Vodič za bezbednosne ispravke".

Windows Poboljšanja ažuriranja

Microsoft je objavio ispravku direktno na sajtu Windows Update klijentu da biste poboljšali pouzdanost. Svi uređaji koji rade Windows 10 koji su konfigurisani da automatski primaju ispravke iz izdanja Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđeni najnoviju ispravku funkcije Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernica za odložavanje Windows Ispravka za preduzeća. Ovo se ne odnosi na izdanja dugoročnog servisiranje.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Simptom

Zaokrenite posao

Nakon instalacije KB4467684,usluga klastera možda neće početi sa greškom "2245 (NERR_PasswordTooShort)" ako je smernica grupe "Minimalna dužina lozinke" konfigurisana sa više od 14 znakova.

Postavite podrazumevanu smernicu domena "Minimalna dužina lozinke" na manje od ili jednako 14 znakova.

Microsoft radi na rešenju i obezbediće ispravku u narednom izdanju.

Kada instalirate ovu ispravku na kontrolerima domena (DC-ovima) i kontrolerima domena samo za čitanje (RODC-ove) u okruženju, možete naići na probleme sa Kerberos potvrdom identiteta i obnovom tiketa. To izaziva problem u načinu na koji je CVE-2020-17049 rešen u ovim ispravkama.

Određene simptome i ponašanja u vezi sa ovim problemom možete da pročitate na Windows stranicu o zdravstvenom stanju objavljivanja. 

NapomišiteOvaj problem utiče samo na Windows servere, Windows 10 uređaje i aplikacije u poslovnom okruženju.

Ovaj problem je rešen u KB4594441.

Kako da nabavite ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju ispravku steka za servisiranje (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSUs poboljšava pouzdanost procesa ažuriranja za ublaživanje potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU datoteke i primene Microsoft bezbednosnih ispravki. Opšte informacije o SSU-ovima potražite u temama Ažuriranje steka Servisiranje steka i Ažuriranja steka (SSU):Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4576750) će vam automatski biti u ponudi. Da biste nabavili sami paket za najnoviji SSU, potražite ga u Microsoft Update katalogu. 

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupno

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Nijedno. Ova ispravka će automatski biti preuzeta i instalirana sa lokacije Windows Ažuriraj.

Katalog usluge Microsoft Update

Da

Da biste nabavili jedini paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update Catalog.

Windows Usluge ažuriranja servera (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod:Windows 10

Klasifikacija:bezbednosne ispravke

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4586830.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×