Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

10.9.2019.

Verzija:

OS verzija 17763.737

BeleškePratite @WindowsUpdate biste saznali kada se novi sadržaj objavi na kontrolnoj tabli sa informacijama o izdanju.

Počevši od ispravke KB4497934, uvodimo funkcionalnost koja vam omogućava da odlučite kada da instalirate ispravku funkcije. Vi kontrolišete kada dobijate ispravku funkcije dok istovremeno ažurirate uređaje. Ispravke funkcija koje su dostupne za uređaje koji ispunjavaju uslove pojaviće se u zasebnom modulu na Windows Update stranici (Postavke> Ažuriraj & Bezbednosne > Windows Update). Ako želite odmah da dobijete dostupnu ispravku, izaberite stavku Preuzmi i instaliraj odmah. Da biste saznali više o ovoj funkciji, idite na ovaj blog

Kada Windows 10 uređaji na ili u roku od nekoliko meseci od dostiga, kraj usluge, Windows Update će početi da automatski pokreće ažuriranje funkcije. Na taj način su ovi uređaji podržani i dobijaju mesečne ispravke koje su od presudnog značaja za bezbednost uređaja i ekosistem.

Beleške Ovo izdanje takođe sadrži ispravke za Microsoft HoloLens (izdanje operativnog sistema 17763.737) objavljene 10. septembra 2019. Microsoft će izdati ispravku direktno na Windows Update klijentu kako bi Windows Update poboljšao pouzdanost Microsoft HoloLens koji nisu ažurirani na ovu najnoviju verziju operativnog sistema.

Za više informacija o različitim tipovima Windows ispravki, kao što su kritične, bezbednost, upravljački program, servisni paketi i tako dalje. pročitajte sledeći članak.

Ističe

 • Novosti poboljšali bezbednost kada koristite Internet Explorer, Microsoft Edge i uređaje za unos kao što su miš, tastatura ili nalivpero.

 • Novosti za verifikaciju korisničkih imena i lozinki.

Poboljšanja i ispravke

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Ključne promene uključuju:

 • Pruža zaštitu od nove potklase spekulativnih ranjivosti bočnog kanala izvršavanja, poznatog kao Microarchitectural Data Sampling, za 32-bitne (x86) verzije operativnog sistema Windows. 
  Dodatne informacije potražite u članku Bezbednosni savet 190013. Ovaj savet uključuje CVE-2019-11091,CVE-2018-12126, CVE-2018-12127 i CVE-2018-12130. Koristite postavke registratora kao što je opisano u člancima Windows klijenti Windows Server. (Ove postavke registratora podrazumevano su omogućene za izdanja Windows Client OS i izdanja operativnog sistema Windows Server.)

 • Bezbednosne ispravke za Microsoft Edge, Internet Explorer, Microsoft Scripting Engine, Windows platformu aplikacija i frameworke, Windows unos i sastav, Windows Fundamentals, Windows potvrdu identiteta, Windows šifrovanje, Microsoft JET mašinu baze podataka, Windows kernel, Windows virtuelizaciju i Windows Server.

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Više informacija o rešenim bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosne ispravke.

Windows Update poboljšanja

Microsoft je objavio ispravku direktno na Windows Update da bi se poboljšala pouzdanost. Svakom uređaju koji radi Windows 10 konfigurisan da automatski prima ispravke iz programa Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija ispravka Windows 10 funkcija na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernica za odlaganje Windows Update za preduzeća. Ovo se ne odnosi na dugoročno servisiranje izdanja.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Simptom

Zaobilazno rešenje

Određene operacije, kao što je preimenovanje , koje izvršavate na datotekama ili fasciklama koje se nalaze na deljenom volumenu klastera (CSV) možda neće uspeti uz grešku "STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)". To se dešava kada izvršite operaciju na Čvoru CSV vlasnika iz procesa koji nema administratorske privilegije.

Uradite nešto od sledećeg:

 • Izvršite operaciju iz procesa koji ima administratorske privilegije.

 • Izvršite operaciju iz čvora koji nema CSV vlasništvo.

Microsoft radi na rešenju i obezbediće ispravku u predstojećem izdanju.

Kada instalirate KB 4493509, uređaji sa instaliranim nekim azijskim jezičkim paketima mogu dobiti grešku "0x800f0982 – PSFX_E_MATCHING_COMPONENT_NOT_FOUND".

Ovaj problem rešavaju ispravke objavljene 11. juna 2019. i novije verzije. Preporučujemo da instalirate najnovije bezbednosne ispravke za uređaj. Klijenti koji instaliraju Windows Server 2019 koristeći medije trebalo bi da instaliraju najnoviju servisnu ispravku staka (SSU) pre nego što instaliraju jezički paket ili druge opcionalne komponente. Ako koristite Centar za usluge količinskog licenciranja (VLSC), nabavite najnovije dostupne medije za Windows Server 2019. Odgovarajući redosled instalacije je sledeći:

 1. Instaliranje najnovijih preduslova za SSU, trenutno KB5005112

 2. Instaliranje opcionalnih komponenti ili jezičkih paketa

 3. Instaliraj najnoviju kumulativnu ispravku

Beleške Ažuriranje uređaja će sprečiti ovaj problem, ali neće imati uticaja na uređaje na koje ovaj problem već utiče. Ako je ovaj problem prisutan na uređaju, moraćete da koristite korake za privremeno rešenje da biste ga popravili.

Zaobilaženje problema:

 1. Deinstalirajte i ponovo instalirajte sve nedavno dodate jezičke pakete. Uputstva potražite u članku Upravljanje postavkama jezika unosa i prikaza Windows 10.

 2. Kliknite na dugme Proveri Novosti i instalirajte kumulativnu ispravku iz aprila 2019. ili noviju. Uputstva potražite u članku Ažuriranje Windows 10.

Beleške Ako ponovna instalacija jezičkog paketa ne umanji problem, koristite funkciju nadogradnje na licu mesta. Uputstva potražite u člancima Kako da izvršite nadogradnju na licu mesta u operativnom sistemu Windows i Obavite nadogradnju na licu mesta za Windows Server.

Istražujemo izveštaje da mali broj uređaja može da se pokrene na crnom ekranu tokom prvog prijavljivanja nakon instaliranja ispravki.

Ovaj problem je rešen u KB4520062.

Aplikacije i skripte koje pozivaju API za NetQueryDisplayInformation ili WinNT dobavljača možda neće uspeti da vrate rezultate posle prve stranice sa podacima, često sa 50 ili 100 stavki. Kada zahtevate dodatne stranice, možete dobiti grešku "1359: došlo je do unutrašnje greške". Ovaj problem se javlja u ovoj ispravci i u svim ispravkama pre 18. juna 2019.

Ovaj problem je rešen u KB4516077.

Nakon instaliranja ove ispravke, Windows Mixed Reality korisnici portala mogu povremeno da prime kôd greške "15-5". U nekim slučajevima, Windows Mixed Reality portal može prijaviti da slušalice spavaju, a pritisak na dugme "Buđenje" može izgledati kao da nema nikakve radnje.

Ovaj problem je rešen u KB4520062.

Neki uređivač metoda unosa (IME) mogu da postanu neodgovorni ili imaju visoku iskorišćenost CPU-a. Trenutne poruke sa kojima se utiču uključuju pojednostavljeni kineski (ChsIME.EXE) i tradicionalni kineski (ChtIME.EXE) pomoću Changjie/Quick tastature.

Zbog promena vezanih za bezbednost u ovoj ispravki, do ovog problema može doći kada usluga tastature na ekranu osetljivom na dodir i table rukopisa nije konfigurisana na podrazumevani tip pokretanja ručno. Da biste rešili problem, izvršite sledeće korake:

 1. Kliknite na dugme Start i otkucajte "usluge".

 2. Otvorite aplikaciju "Usluge" i pronađite uslugu "Tastatura na ekranu osetljivom na dodir" i "Tabla sa rukopisom".

 3. Kliknite dvaput na stavku Tastatura na ekranu osetljivom na dodir i usluga table rukopisa i izaberite stavku Svojstva.

 4. Pronađite tip pokretanja: i promenite ga u Ručno.

 5. Kliknite na dugme U redu.

Usluga TabletInputService je sada u podrazumevanoj konfiguraciji i IME bi trebalo da radi kao što je očekivano.

Prilikom podešavanja novog Windows uređaja tokom iskustva pri izlasku iz okvira (OOBE), možda nećete moći da kreirate lokalnog korisnika kada koristite uređivač metoda unosa (IME). Ovaj problem može da utiče na vas ako koristite IME za kineski, japanski ili korejski jezik.

Beleške Ovaj problem ne utiče na korišćenje Microsoft naloga tokom OOBE.

Ovaj problem je rešen u KB4534321.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSU-i poboljšavaju pouzdanost procesa ažuriranja radi ublažavanja potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU-a i primene Microsoft bezbednosnih ispravki. Više informacija potražite u članku Ažuriranja steka servisiranja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB 4512577) biće vam automatski ponuđen. Da biste dobili samostalni paket za najnoviji SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će se preuzeti i instalirati automatski iz Windows Update.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 4512578

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×