Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

11.6.2019.

Verzija:

OS verzija 17763.557

BeleškePratite @WindowsUpdate biste saznali kada se novi sadržaj objavi na kontrolnoj tabli sa informacijama o izdanju.

Počevši od ispravke KB4497934, uvodimo funkcionalnost koja vam omogućava da odlučite kada da instalirate ispravku funkcije. Vi kontrolišete kada dobijate ispravku funkcije dok istovremeno ažurirate uređaje. Ispravke funkcija koje su dostupne za uređaje koji ispunjavaju uslove pojaviće se u zasebnom modulu na Windows Update stranici (Postavke> Ažuriraj & Bezbednosne > Windows Update). Ako želite odmah da dobijete dostupnu ispravku, izaberite stavku Preuzmi i instaliraj odmah. Da biste saznali više o ovoj funkciji, idite na ovaj blog

Kada Windows 10 uređaji na ili u roku od nekoliko meseci od dostiga, kraj usluge, Windows Update će početi da automatski pokreće ažuriranje funkcije. Na taj način su ovi uređaji podržani i dobijaju mesečne ispravke koje su od presudnog značaja za bezbednost uređaja i ekosistem.

Napomene: 

 • Ovo izdanje takođe sadrži ispravke za Microsoft HoloLens (izdanje operativnog sistema 17763.557) objavljene 11. juna 2019.

 • Microsoft će izdati ispravku direktno na Windows Update klijentu kako bi Windows Update poboljšao pouzdanost Microsoft HoloLens koji nisu ažurirani na ovu najnoviju verziju operativnog sistema.

Poboljšanja i ispravke

Ova ispravka obuhvata poboljšanja kvaliteta. Ključne promene uključuju:

 • Rešava problem koji može da spreči Windows Mixed Reality prikaza tastature u nekim aplikacijama.

 • Rešava bezbednosnu ranjivost tako što namerno sprečava veze između Windows i Bluetooth uređaja koje nisu bezbedne i koriste poznate ključeve za šifrovanje veza, uključujući bezbednosne fosilne komponente. Ako je BTHUSB događaj 22 u Prikazivač događaja, "Vaš Bluetooth uređaj je pokušao da uspostavi vezu za otklanjanje grešaka....", to utiče na vaš sistem. Obratite se proizvođaču Bluetooth uređaja da biste utvrdili da li postoji ispravka uređaja. Više informacija potražite u člancima CVE-2019-2102 i KB4507623.

 • Rešava problem koji može da spreči okruženje izvršavanja preboot (PXE) da pokrene uređaj sa Windows Deployment Services (WDS) servera konfigurisanog tako da koristi proširenje promenljivog prozora. To može da izazove prevremeno prekidanje veze sa WDS serverom prilikom preuzimanja slike. Ovaj problem ne utiče na klijente ili uređaje koji ne koriste proširenje promenljivog prozora.

 • Dodaje ažurirani Broadcom Wi-Fi firmver u Microsoft HoloLens. Dodatne informacije potražite u članku Savetodavne 190016.

 • Rešava problem koji može da spreči internet Explorer 11 da se otvori ako podrazumevani dobavljač pretrage nije postavljen ili je pogrešno uobličen.

 • Bezbednosne ispravke za Microsoft Scripting Engine, Internet Explorer, Microsoft Edge, Windows platformu aplikacija i frameworke, Windows input i composition, Windows Media, Windows Shell, Windows Server, Windows Authentication, Windows Cryptography, Windows Datacenter Networking, Windows Storage i Filesystems, Windows SQL komponente, Microsoft JET Database Engine, Windows Virtualization, Windows Kernel i Internet Information Services.

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Više informacija o rešenim bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosne ispravke.

Windows Update poboljšanja

Microsoft je objavio ispravku direktno na Windows Update da bi se poboljšala pouzdanost. Svakom uređaju koji radi Windows 10 konfigurisan da automatski prima ispravke iz programa Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija ispravka Windows 10 funkcija na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernica za odlaganje Windows Update za preduzeća. Ovo se ne odnosi na dugoročno servisiranje izdanja.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Simptom

Zaobilazno rešenje

Određene operacije, kao što je preimenovanje , koje izvršavate na datotekama ili fasciklama koje se nalaze na deljenom volumenu klastera (CSV) možda neće uspeti uz grešku "STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)". To se dešava kada izvršite operaciju na Čvoru CSV vlasnika iz procesa koji nema administratorske privilegije.

Uradite nešto od sledećeg:

 • Izvršite operaciju iz procesa koji ima administratorske privilegije.

 • Izvršite operaciju iz čvora koji nema CSV vlasništvo.

Microsoft radi na rešenju i obezbediće ispravku u predstojećem izdanju.

Kada pokušate da štampate iz pregledača Microsoft Edge ili drugih aplikacija univerzalne Windows platforme (UWP), možete dobiti grešku "Štampač je naišlo na neočekivani problem sa konfiguracijom. 0x80070007e".

Ovaj problem je rešen u KB4501371.

Kada instalirate KB4493509, uređaji sa instaliranim nekim azijskim jezičkim paketima mogu dobiti grešku "0x800f0982 – PSFX_E_MATCHING_COMPONENT_NOT_FOUND".

Ovaj problem rešavaju ispravke objavljene 11. juna 2019. i novije verzije. Preporučujemo da instalirate najnovije bezbednosne ispravke za uređaj. Klijenti koji instaliraju Windows Server 2019 koristeći medije trebalo bi da instaliraju najnoviju servisnu ispravku staka (SSU) pre nego što instaliraju jezički paket ili druge opcionalne komponente. Ako koristite Centar za usluge količinskog licenciranja (VLSC), nabavite najnovije dostupne medije za Windows Server 2019. Odgovarajući redosled instalacije je sledeći:

 1. Instaliranje najnovijih preduslova za SSU, trenutno KB5005112

 2. Instaliranje opcionalnih komponenti ili jezičkih paketa

 3. Instaliraj najnoviju kumulativnu ispravku

Beleške Ažuriranje uređaja će sprečiti ovaj problem, ali neće imati uticaja na uređaje na koje ovaj problem već utiče. Ako je ovaj problem prisutan na uređaju, moraćete da koristite korake za privremeno rešenje da biste ga popravili.

Zaobilaženje problema:

 1. Deinstalirajte i ponovo instalirajte sve nedavno dodate jezičke pakete. Uputstva potražite u članku Upravljanje postavkama jezika unosa i prikaza Windows 10.

 2. Kliknite na dugme Proveri Novosti i instalirajte kumulativnu ispravku iz aprila 2019. ili noviju. Uputstva potražite u članku Ažuriranje Windows 10.

Beleške Ako ponovna instalacija jezičkog paketa ne umanji problem, koristite funkciju nadogradnje na licu mesta. Uputstva potražite u člancima Kako da izvršite nadogradnju na licu mesta u operativnom sistemu Windows i Obavite nadogradnju na licu mesta za Windows Server.

Kada pokušate da razvijete, prikažete ili kreirate prilagođene prikaze u programu Prikazivač događaja, možda ćete dobiti grešku "MMC je otkrio grešku u proširenju konzole i poništiće je". I aplikacija može prestati da se odaziva ili zatvori. Možete da dobijete istu grešku i prilikom korišćenja opcije Filtriraj trenutnu evidenciju u meniju Radnja sa ugrađenim prikazima ili evidencijama. Ugrađeni prikazi i druge funkcije Prikazivač događaja trebalo bi da rade kao što je očekivano.

Ovaj problem je rešen u KB4501371.

Istražujemo izveštaje da mali broj uređaja može da se pokrene na crnom ekranu tokom prvog prijavljivanja nakon instaliranja ispravki.

Ovaj problem je rešen u KB4520062.

Uređaji možda imaju problema pri povezivanju sa nekim uređajima za oblast skladištenja (SAN) pomoću interfejsa internet Small Computer System Interface (iSCSI) nakon instaliranja ove ispravke. Možete da dobijete i grešku u odeljku Sistemska evidencija Prikazivač događaja sa ID-om događaja 43 iz iScsiPrt i opisom "Cilj nije uspeo da odgovori na vreme za zahtev za prijavljivanje".

Ovaj problem je rešen u KB4509479.

Uređaji koji počnu da koriste Slike Okruženja preboot izvršavanja (PXE) iz usluga Windows Deployment Services (WDS) ili System Center Configuration Manager (SCCM) možda neće uspeti da počnu sa greškom "Status: 0xc0000001, Informacije: Potrebni uređaj nije povezan ili mu nije moguće pristupiti" nakon instaliranja ove ispravke na WDS serveru.

Ovaj problem je rešen u KB4512534.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSU-i poboljšavaju pouzdanost procesa ažuriranja radi ublažavanja potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU-a. Više informacija potražite u članku Ažuriranja steka servisiranja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4504369) biće vam automatski ponuđen. Da biste dobili samostalni paket za najnoviji SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update.

Instaliraj ovu ispravku

Ova ispravka će se preuzeti i instalirati automatski iz Windows Update. Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 4503327

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×