Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

11.4.2023.

Verzija:

Verzija operativnog sistema 20348.1668

Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled sistema Windows Server 2022 potražite na stranici istorije ažuriranja.    

BeleškePratite @WindowsUpdate biste saznali kada se novi sadržaj objavi na Windows kontrolnoj tabli za ispravnost.   

Poboljšanja

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Kada instalirate ovaj KB:

 • Novi! Ova ispravka dodaje mnogo novih funkcija i poboljšanja Microsoft Defender za krajnju tačku. Dodatne informacije potražite u članku Šta je novo u programu Microsoft Defender za krajnju tačku.

 • Novi! Ova ispravka primenjuje novo windows rešenje za lozinku za administratore (LAPS) kao funkciju prijemnog poštanskog sandučeta operativnog sistema Windows. Više informacija potražite u članku Na zahtev korisnika: Windows LAPS je sada dostupan!

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na dolazne aktivacije udaljenog Component Object Modela (COM). Oni ne uspevaju. Kôd greške je 0x80010111. To se dešava ako je verzija klijentskog protokola manja od 5.7.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Microsoft PowerPoint. Prestaje da radi na Azure virtuelnoj radnoj površini (AVD). Do toga dolazi kada koristite Visual Basic for Applications (VBA).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Windows Search. Windows Search ne uspeva unutar slika Windows kontejnera.

 • Ova ispravka utiče na Arapsku Republiku Egipat. Ispravka podržava vladin letnje/zimsko računanje vremena za promenu vremena za 2023.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na uslugu Key Distribution Center (KDC). Kada se usluga zaustavi na lokalnom računaru, prijavljivanje u sve lokalne kerberose neće uspeti. Greška se STATUS_NETLOGON_NOT_STARTED.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Windows Remote Management (WinRM) klijent. Klijent daje status greške HTTP servera (500). Do ove greške dolazi kada pokrene zadatak prenosa u usluzi migracije skladišta.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na željenu konfiguraciju stanja. Gubi prethodno konfigurisane opcije. To se dešava ako nedostaje metaconfig.mof .

 • Ova ispravka rešava probleme sa kompatibilnošću koji utiču na neke štampače. Ovi štampači koriste upravljačke programe za štampač Windows graphical Device Interface (GDI). Ovi upravljački programi se ne pridržavanja U POTPUNOSTI GDI specifikacija.

 • Ova ispravka rešava uslov prekoračenja steka koji dovodi do prestatka rada uređaja. To se dešava kada pozovete xxxDestroyWindow() u režimu kernel.

 • Ova ispravka rešava redak problem koji može dovesti do toga da ulazno odredište bude bez vrednosti. Do ovog problema može doći kada pokušate da konvertujete fizičku tačku u logičku tačku tokom testiranja hita. Zbog toga računar podiže grešku zaustavljanja.

 • Ova ispravka se odnosi na problem koji utiče na određene procesore koji imaju firmver pouzdane module platforme (TPM). Ne možete da koristite Autopilot da biste ih podesili.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Fast Identity Online 2.0 (FIDO2) ikonu akreditiva za Fast Identity Online 2.0 (FIDO2). Ne pojavljuje se na ekranu sa akreditivema spoljnog monitora. To se dešava kada je monitor povezan sa zatvorenim laptopom.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na grupisani deljeni volumen (CSV). CSV ne uspeva da se vrati na mrežu. To se dešava ako omogućite BitLocker i lokalne CSV kontrolisane zaštite, a sistem je nedavno rotirao BitLocker ključeve.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na upravljače domenima za Windows Server 2022. Prestaju da rade. To se dešava kada obrađuju zahteve Lightweight Directory Access Protocol (LDAP).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na smernice za zaključavanje administratorskog naloga. GPResult i rezultuantni skup smernica ih nisu prijavili.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na MySQL komande. Komande ne uspevaju u Windows Xenon kontejnerima.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Windows Server Klastering preuzimanja posla instance koja padne. Ako konfigurišete svedoka u oblaku, obe lokacije misle da je druga strana neisporučita. Ovo je scenario podeljenog mozga.

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Više informacija o bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosne ispravke i bezbednosnim Novosti.

Windows Server 2022 stek ispravka servisiranja - 20348.1663

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke na virtuelnim mašinama sa statusom gosta (VMs) koji rade pod operativnim sistemom Windows Server 2022 na nekim verzijama VMware ESXi, Windows Server 2022 se možda neće pokrenuti. Ovaj problem utiče samo na Windows Server 2022 virtuelne mašine sa omogućenim bezbednim pokretanjem. Ugrožene verzije VMware ESXi su verzije vSphere ESXi 7.0.x i starije verzije.

Pogledajte dokumentaciju za VMware da biste umanjili ovaj problem.

Microsoft i VMware istražuju ovaj problem i pružiće više informacija kada budu dostupne..

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft sada kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će biti preuzeta i automatski instalirana sa usluge Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Operativni sistem Microsoft Server-21H2

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5025230

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 20348.1663

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×