Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

11.7.2023.

Verzija:

Verzija OS 20348.1850

Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled usluge Azure Stack HCI, verzije 21H2, potražite na stranici istorije ažuriranja.      

Poboljšanja 

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta.  Kada instalirate ovaj KB:    

 • Novi!  Ova ispravka poboljšava nekoliko pojednostavljenih kineskih fontova i Microsoft Pinyin uređivač metoda unosa (IME). Oni sada podržavaju GB18030-2022. Znakovi na listi standardnih kineskih znakova (GB18030-2022 nivo primene 2) dostupni su u programu Microsoft Yahei (standardni, laki i podebljani), dengxian (opcionalni font: standardni, svetlo i podebljan) i Simsun. Font Simsun Ext-B (GB18030-2022 primena nivoa 3) sada podržava Unikod CJK objedinjene ideografske oznake E i F.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na aplikacije konzole. Ne uspeju kada podesite lokalni standard sistema na japanski.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na kombinovani okvir Beležnica u postavkama. Ne prikazuje sve dostupne opcije.

 • Ova ispravka se adresuje na trkački uslov. Dešava se kada se kodne stranice učitaju tokom ranog pokretanja. To može da izazove grešku 0x7e zaustavljanja.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Microsoft Edge IE režim. Tekst na statusnoj traci nije uvek vidljiv.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Microsoft HOST HTML aplikacije (HTA). Ovaj problem blokira izvršavanje koda koji koristi Microsoft HTA. Do ovoga dolazi kada uključite nametnut režim integriteta koda aplikacije Windows zaštitnik (WDAC) korisničkog režima.

 • Ažuriranje rešava nasumični problem koji utiče na svchost.exe. Postoji značajan rast memorije u sistemu. Do ovoga dolazi svchost.exesadrži uslugu vođenja evidencije korisničkog pristupa (UALSVC).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na sve postavke registratora u okviru putanja smernica. One mogu biti izbrisane. Do toga dolazi kada tokom obrade ne preimenujete lokalnu privremenu datoteku smernica Smernice grupe korisnika.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na naša tačka. Ne uspeva za datoteke koje sadrže definiciju klase u Windows PowerShell.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na .msi datoteke. Nije instalirano manje ažuriranje. Do toga dolazi kada koristite EnterpriseDesktopAppManagement dobavljača usluga konfiguracije (CSP) za distribuiranje .msi datoteke.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na msftconnecttext.net. Dobija suvišan HTTP saobraćaj.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na uslugu "Čekanje na čekanju". Prestaje sa radom. Do ovog problema dolazi prilikom štampanja pomoću određenog radnog prostora.

 • Ispravka rešava poodmašni problem koji utiče na audio tok. Problem remeti tok.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na NCryptGetProperty(). Kada ga pozovete NCRYPT_KEY_TYPE_PROPERTY, sistem se 0x1 umesto 0x20. Do toga dolazi kada je ključ mašinski ključ.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče natib.sys upravljački program . Ne učitava se. Do ovoga dolazi kada je omogućen integritet koda zaštićen od integriteta koda zaštićenog pomoću funkcije HyperVisor (HVCI).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell fascikle. Sada možete da podesite i održavate ispravne podrazumevane dozvole za ovu putanju direktorijuma. Kada su dozvole pogrešne, potvrda identiteta "Start" menija, pretrage i Azure Active Directory (Azure AD) neće uspeti.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Active Directory korisnike & računarima. Prestaće da se odaziva. To se dešava kada koristite prikaz "Lista zadataka" da biste omogućili ili onemogućili više objekata u isto vreme.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na istraživač datoteka. Možda će prestati da se odaziva beskonačno. To se dešava kada pokušate da prikažete važeće dozvole za pristup za datoteke u istraživaču datoteka.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Live Migraciju. Može da ne uspe u primeni klastera rastezanja. Do toga dolazi zato što replika skladišta ne uspeva ponovo da pokuša kada dobije grešku pri ponovnom pokušaju od API-ja klastera.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na objekat klastera imena klastera grupisanog klastera sa grupisanjem preuzimanja posla instance koja padne. Ne možete da je popravite na Azure virtuelnim mašinama.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na ulazne/izlazne operacije u sekundi (IOPS). Postoji velika kap u IOPS-u. To se dešava kada instalirate funkciju za ažuriranje podataka.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na administratorske alatke udaljenog servera (RSAT). U standardnom izdanju, Alatke za upravljanje mrežnim kontrolerom nedostaju u RSAT dijalogu.

Dodatne informacije o bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosne ispravke i vodiču za bezbednosne Novosti

Da biste se vratili na sajt dokumentacije za Azure Stack HCI

Azure Stack HCI, verzija 21H2 servisne stek ispravke - 20348.1846

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft sada kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja.

Da biste instalirali LCU na Azure Stack HCI klasteru, pogledajte članak Ažuriranje Azure Stack HCI klastera.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će biti preuzeta i automatski instalirana sa usluge Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Azure Stack HCI

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5028171.

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 20348.1846

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×