Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja:
11. oktobar 2022.

Verzija:
.NET Framework 3.5 i 4.7.2

VAЋNO

Ova ispravka je prvobitno objavljena u zbirnoj bezbednosnoj i kvalitativnoj ispravki koja je datirana 20. septembra 2022. godine.  Ova ispravka je uključena u zbirnu bezbednosnu i kvalitativnu ispravku koja datirana 11. oktobra 2022.  Nema promene u ovoj ispravki uz ovo izdanje 11. oktobra 2022.  Ako ste prethodno instalirali ovu ispravku, ne treba vam nikakva radnja.

Ispravka od 20. septembra 2022. za Windows 10, verzija 1809 i Windows Server 2019 uključuje kumulativna poboljšanja pouzdanosti u verzijama .NET Framework 3.5 i 4.7.2. Preporučujemo da primenite ovu ispravku kao deo redovnih rutina održavanja. Pre nego što instalirate ovu ispravku, pogledajte odeljke Preduslovi iZahtevi za ponovno pokretanje.

Rezime

Poboljšanja bezbednosti

Nema novih poboljšanja bezbednosti u ovom izdanju. Ova ispravka je kumulativna i sadrži sva prethodno objavljena bezbednosna poboljšanja.

Poboljšanja kvaliteta i pouzdanosti

Wpf1

- Rešava probleme na koje je naišlo u prikazu strukture TreeView (ili ListBox/DataGrid sa omogućenim grupisanjem) prilikom promene osnovnih kolekcija, a istovremeno se skupljaju ili razvijaju TreeView čvorovi. Radnje pomeranja, naročito "kratke" radnje kao što su LineUp ili MouseWheelUp, mogu dovesti do loših rezultata: prekidi, padovi, neočekivano pomeranje, praznine na ekranu itd.

1Windows Presentation Foundation (WPF)

Dodatne informacije o ovoj ispravki

Sledeći članci sadrže dodatne informacije o ovoj ispravki zato što je povezana sa verzijama pojedinačnih proizvoda.

  • 5018542 Opis kumulativne ispravke za .NET Framework 3.5, 4.7.2 i 4.8 za Windows 10 Verzija 1809 Windows Server verzije 2019(KB5018542)

Poznati problemi u ovoj ispravki

Izdanje za pregled iz septembra 2022. navedeno je u uslugama Windows Server Update Services
IT administratori koji koriste Windows Server Update Services (WSUS) mogu primetiti da je ovaj KB naveden među ispravkama dostupnim u WSUS. Ova lista je greška. Ispravke za pregled su obično dostupne samo za ručno uvoze u Microsoft Update katalog.

Malo je verovatno da će kućni korisnici operativnog sistema Windows naići na ovaj problem. Administratori tehnologije WSUS obično iskorišćeni za primenu ispravki Microsoft proizvoda u kontrolisanim okruženjima.

Napomena: U okruženjima u kojima je WSUS konfigurisan da automatski odobrava ispravke, kao i da automatski odbije zamenski sadržaj, ispravka .NET Framework zbirne bezbednosne i kvalitativne ispravke iz septembra 2022. može naknadno biti automatski odbila i automatski istekla iz prikaza klijenta. Ako se to desi, pogledajte uputstva za ponovno vraćanje odbijenih ispravki. Zatim pokrenite sinhronizaciju ispravki u okviru Microsoft krajnje tačke Configuration Manager ili u okruženjima za upravljanje ispravkama. Okruženja konfigurisana tako da samo uzimaju bezbednosne ispravke ne bi trebalo da odražavaju ove simptome.

Rezoluciju: Ovaj problem je rešen.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će se preuzeti i instalirati automatski iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Ne

Niko. Ove promene će biti uključene u sledeću bezbednosnu ispravku za ovaj kanal. Više informacija o usluzi Windows Update za preduzeća potražite na veb lokaciji Windows Update za preduzeća.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga .

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows Server 2019

Klasifikacija: Novosti

Informacije o datoteci

Da biste videli listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku.

Preduslovi

Da biste primenili ovu ispravku, morate da imate instaliran .NET Framework 3.5 ili 4.7.2.

Ponovo pokreni zahtev

Morate ponovo pokrenuti računar kada primenite ovu ispravku ako se koriste neke datoteke na koje to utiče. Preporučujemo da zatvorite sve .NET Framework zasnovane na programu pre nego što primenite ovu ispravku.

Kako da dobijete pomoć i podršku za ovu ispravku

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×