Srodne teme
×
You have multiple accounts
Choose the account you want to sign in with.

Datum izdanja:

12.11.2019.

Verzija:

OS izdanje 17763.864

Beleške Ovo izdanje takođe sadrži ispravke za Microsoft HoloLens (izdanje operativnog sistema 17763.865) objavljene 12. novembra 2019. Microsoft će izdati ispravku direktno na Windows Update klijentu kako bi Windows Update poboljšao pouzdanost Microsoft HoloLens koji nisu ažurirani na ovu najnoviju verziju operativnog sistema.

Dodatne informacije o različitim tipovima Windows ispravki, kao što su kritične, bezbednost, upravljački program, servisni paketi i tako dalje, potražite u sledećem članku.

Ističe

 • Novosti poboljšali bezbednost prilikom korišćenja programa Internet Explorer i Microsoft Edge.

 • Novosti poboljšali bezbednost prilikom korišćenja spoljnih uređaja (kao što su upravljači za igru, štampači i veb kamere) i uređaja za unos kao što su miš, tastatura ili nalivpero.

 • Novosti poboljšali bezbednost prilikom korišćenja Microsoft Office proizvoda.

Poboljšanja i ispravke

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Ključne promene uključuju:

 • Rešava problem koji može da izazove prekid rada usluge Microsoft zaštitnik Advanced Threat Protection (ATP) i prestaje da šalje podatke o izveštavanju.

 • Pruža zaštitu od ranjivosti greške provere intel® procesora (CVE-2018-12207). Koristite postavku registratora kao što je opisano u članku baze znanja "Smernice". (Ova postavka registratora je podrazumevano onemogućena.)

 • Pruža zaštitu od asinhrone ranjivosti transakcije Intel® Transactional Synchronization Extensions (Intel® TSX) (CVE-2019-11135). Koristite postavke registratora kao što je opisano u člancima Windows klijenti Windows Server. (Ove postavke registratora podrazumevano su omogućene za izdanja Windows Client OS i izdanja operativnog sistema Windows Server.)

 • Rešava problem koji sprečava da provera integriteta podataka u bliskom realnom vremenu bude potpuno efikasna nakon neočekivanog otkazivanja uređaja.

 • Bezbednosne ispravke za Microsoft Scripting Engine, Internet Explorer, Windows platformu aplikacija i frameworke, Microsoft Graphics komponentu, Windows unos i sastav, Microsoft Edge, Windows Fundamentals, Windows Cryptography, Windows Virtualization, Windows Linux, Windows Kernel, Windows Datacenter Networking, Windows Peripherals i Microsoft JET mašinu baze podataka.

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Više informacija o rešenim bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosne ispravke.

Windows Update poboljšanja

Microsoft je objavio ispravku direktno na Windows Update da bi se poboljšala pouzdanost. Svakom uređaju koji radi Windows 10 konfigurisan da automatski prima ispravke iz programa Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija ispravka Windows 10 funkcija na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernica za odlaganje Windows Update za preduzeća. Ovo se ne odnosi na dugoročno servisiranje izdanja.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Simptom

Zaobilazno rešenje

Određene operacije, kao što je preimenovanje , koje izvršavate na datotekama ili fasciklama koje se nalaze na deljenom volumenu klastera (CSV) možda neće uspeti uz grešku "STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)". To se dešava kada izvršite operaciju na Čvoru CSV vlasnika iz procesa koji nema administratorske privilegije.

Uradite nešto od sledećeg:

 • Izvršite operaciju iz procesa koji ima administratorske privilegije.

 • Izvršite operaciju iz čvora koji nema CSV vlasništvo.

Microsoft radi na rešenju i obezbediće ispravku u predstojećem izdanju.

Kada instalirate KB4493509, uređaji sa instaliranim nekim azijskim jezičkim paketima mogu dobiti grešku "0x800f0982 – PSFX_E_MATCHING_COMPONENT_NOT_FOUND".

Ovaj problem rešavaju ispravke objavljene 11. juna 2019. i novije verzije. Preporučujemo da instalirate najnovije bezbednosne ispravke za uređaj. Klijenti koji instaliraju Windows Server 2019 koristeći medije trebalo bi da instaliraju najnoviju servisnu ispravku staka (SSU) pre nego što instaliraju jezički paket ili druge opcionalne komponente. Ako koristite Centar za usluge količinskog licenciranja (VLSC), nabavite najnovije dostupne medije za Windows Server 2019. Odgovarajući redosled instalacije je sledeći:

 1. Instaliranje najnovijih preduslova za SSU, trenutno KB5005112

 2. Instaliranje opcionalnih komponenti ili jezičkih paketa

 3. Instaliraj najnoviju kumulativnu ispravku

Beleške Ažuriranje uređaja će sprečiti ovaj problem, ali neće imati uticaja na uređaje na koje ovaj problem već utiče. Ako je ovaj problem prisutan na uređaju, moraćete da koristite korake za privremeno rešenje da biste ga popravili.

Zaobilaženje problema:

 1. Deinstalirajte i ponovo instalirajte sve nedavno dodate jezičke pakete. Uputstva potražite u članku Upravljanje postavkama jezika unosa i prikaza Windows 10.

 2. Kliknite na dugme Proveri Novosti i instalirajte kumulativnu ispravku iz aprila 2019. ili noviju. Uputstva potražite u članku Ažuriranje Windows 10.

Beleške Ako ponovna instalacija jezičkog paketa ne umanji problem, koristite funkciju nadogradnje na licu mesta. Uputstva potražite u člancima Kako da izvršite nadogradnju na licu mesta u operativnom sistemu Windows i Obavite nadogradnju na licu mesta za Windows Server.

Prilikom podešavanja novog Windows uređaja tokom iskustva pri izlasku iz okvira (OOBE), možda nećete moći da kreirate lokalnog korisnika kada koristite uređivač metoda unosa (IME). Ovaj problem može da utiče na vas ako koristite IME za kineski, japanski ili korejski jezik.

Beleške Ovaj problem ne utiče na korišćenje Microsoft naloga tokom OOBE.

Ovaj problem je rešen u KB4534321.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSU-i poboljšavaju pouzdanost procesa ažuriranja radi ublažavanja potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU-a i primene Microsoft bezbednosnih ispravki. Više informacija potražite u članku Ažuriranja steka servisiranja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4523204) biće vam automatski ponuđen. Da biste dobili samostalni paket za najnoviji SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će se preuzeti i instalirati automatski iz Windows Update.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 4523205

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×