Sadržaj
×

Datum izdavanja::

13.2.2018.

Verzija:

verzija OS 15063.909

Napomena Ovo izdanje takođe sadrži ispravke za Windows 10 Mobile (u verziji OS 15063.850) u izdanju od 5. januara 2018.

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešava problem sa identifikatorom fragmenta koji se nalazi na vezama otvorenim preko liste lokacija u poslovnom režimu radi preusmeravanja iz pregledača Microsoft Edge u Internet Explorer.

 • Rešava problem sa pomeranjem kroz aplikacije korisnika u programu Microsoft Edge.

 • Rešava problem sa skriptama zbog kog je Internet Explorer ponekad prestajao sa radom.

 • Rešava problem sa pokretanjem datoteka pomoću povezanih prečica u programu Internet Explorer.

 • Rešava problem sa prikazivanjem grafičkih elemenata u programu Internet Explorer.

 • Rešava problem u programu Internet Explorer zbog se umeće novi red u polja za unos u aplikaciji kada pritisnete taster Delete.

 • Rešava problem zbog kog neki korisnici mogu da imaju probleme prilikom prijavljivanja na neke veb lokacije kada koriste akreditive za nalog nezavisnog proizvođača u programu Microsoft Edge.

 • Ažurira informacije o vremenskoj zoni.

 • Rešava problem zbog kog nije moguće otpremiti telemetrijske podatke koristeći UTC zbog mrežnih okruženjima koja sprečavaju pristup neophodnim CRL serverima.

 • Rešava problem zbog kog funkcija certutil.exe – MergePfx nije mogla da proizvede objedinjenu EPF datoteku za više V1 certifikata.

 • Rešava problem zbog kog se proširenja konzole MMC aplikacije, kao što su Usluge, Lokalni administrator smernica i Upravljanje štampačem, neuspešno pokreću kada se uključi Kontrola aplikacija Windows zaštitnika (Device Guard). Greška glasi: „Objekat ne podržava ovo svojstvo ili metod“.

 • Rešava problem zbog kog podizanje sistema sa uključenim objedinjenim filterom pisanja može dovesti do greške 0xE1 zaustavljanja u ugrađenim uređajima, posebno kada se koristi USB ČVORIŠTE.

 • Poboljšava performanse Intel procesora kod kojih su omogućena hardverska P stanja.

 • Rešava problem zbog kog korisnici ponekad vide poruku o grešci „Nešto nije u redu” po završetku prvog utiska.

 • Bezbednosne ispravke za Microsoft Scripting Engine, Microsoft Edge, Internet Explorer, komponentu Microsoft Windows Search, jezgro operativnog sistema Windows, Device Guard, Windows Storage i sisteme datoteka i upravljački program za zajednički sistem datoteka evidencije.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Zbog problema koji pogađa neke verzije antivirusnog softvera, ova popravka je napravljena tako da se primenjuje samo na računarima na kojima je antivirusni ISV ažurirao ALLOW REGKEY.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4088782.

Na Windows 10 telefonima nije moguće prikazati PDF dokumente u programu Microsoft Edge.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4088782.

 

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4074592.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×