Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

13.2.2024.

Verzija:

OS izdanje 25398.709

Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled operativnog sistema Windows Server, verzija 23H2, potražite na stranici "Istorija ažuriranja".      

Poboljšanja 

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Kada instalirate ovaj KB: 

 • Novi! Ova ispravka utiče na softver definisan za umrežavanje (SDN). Sada možete da primenite SDN u Grupisanju preuzimanja posla instance koja padne u operativnom sistemu Windows. SDN primena service Fabric-a ostaje u podršci.

 • Ova ispravka se adresiše na curenje regulatora u praćenjima Windows Management Instrumentation (WMI) dobavljača. Zbog toga WMI komande ne uspevaju u nasumičnim fazama kada primenite klaster.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na brojače performansi udaljenog direktnog pristupa memoriji (RDMA). Oni ne daju podatke o umrežavanje na virtuelnim mašinama na pravi način.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na fontdrvhost.exe. On prestaje da se odaziva kada koristite fontove Compact Font Format verzije 2 (CFF2).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na klastere. To vas sprečava da registrujete klaster pomoću network ATC. To se dešava kada postavite proxy server da koristi mrežni ATC. Ovaj problem takođe sprečava brisanje unapred određene konfiguracije proxy servera.

 • Ova ispravka se adresiše na curenje memorije uTextInputHost.exe. Curenje može da izazove prekid unosa teksta na uređajima koji se ne pokreću više dana.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na ekrane osetljive na dodir. Oni ne rade ispravno kada koristite više monitora.

 • Ova ispravka uključuje kvartalne promene u datoteci Ranjivih upravljačkih programa operativnog sistema Windows, DriverSiPolicy.p7b. On se dodaje na listu upravljačkih programa koji su izloženi riziku za napade sopstvenih ranjivih upravljačkih programa (BYOVD).

 • Ova ispravka utiče na sisteme bezbednog pokretanja usluge Unified Extensible Firmware Interface (UEFI). On dodaje certifikat o obnavljanju potpisa promenljivoj "Bezbedno pokretanje baze podataka". Sada možete da date saglasnje za ovu promenu. Više detalja potražite u KB5036210.

 • Ova ispravka rešava problem do kojeg dolazi kada pokrenete uspostavljanje početnih vrednosti pritiskom na dugme. Ne možete da podesite Windows Hello prepoznavanje lica. Ovo utiče na uređaje na kojima je uključena funkcija Windows Enhanced Sign-in Security (ESS).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na preuzimanje metapodataka uređaja. Preuzimanja iz Windows metapodataka i internet usluga (WMIS) preko HTTPS-a sada su bezbednija.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na uslugu podsistem lokalnog bezbednosnog autoriteta (LSASS). Moћda prestane da radi. To se dešava kada pristupite bazi podataka aktivnog direktorijuma.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na proširenje konzole "Autoritet za izdavanje certifikata". Ne možete da izaberete opciju "Delta CRL". To vas sprečava da koristite GUI za objavljivanje Delta CRL datoteka.

Više informacija o bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosne ispravke i bezbednosnim Novosti

Windows Server, verzija 23H2 servisne stek ispravke - 25398.700

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft sada kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Operativni sistem Microsoft Server-21H2

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci 

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5034769.

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 25398.700

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×