Sadržaj
×

Datum izdanja:

13.3.2018.

Verzija:

mesečna zbirna ispravka

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4075212 (koja je objavljena 21. februara 2018) i kojom su rešeni sledeći problemi:

  • Rešava problem zbog kog Internet Explorer prestaje da se odaziva u određenim scenarijima kada se instalira pomoćni objekat pregledača.

  • Ažurira vidljivost ćelije u nasleđenom režimu dokumenta u programu Internet Explorer.

  • Rešava problem zbog kog Internet Explorer prestaje da radi u određenim scenarijima štampanja.

  • Rešava problem zbog kog Internet Explorer prestaje da radi kada koristite F12 alatke za programere.

  • Rešava problem u programu Internet Explorer koji dovodi do usporavanja aplikacije Outlook Web App u određenim uslovima.

  • Rešava problem zbog kog korisnici ponekad mogu da se prijave na Windows 2012 R2 servere ako koriste prilagođenog dobavljača akreditiva na konzoli ili RDP.

  • Obezbeđuje kumulativnu zaštitu za Spectre i Meltdown za 32-bitne (x86) i 64-bitne (x64) verzije operativnog sistema Windows, izuzev ispravke KB4078130 koja je bila u ponudi da bi se onemogućilo smanjenje zaostatka u odnosu na Spectre varijante 2.

  • Pruža bezbednosne ispravke za Internet Explorer, komponentu Microsoft Graphics, Windows jezgro, Windows ljusku, Windows MSXML, Windows Installer i Windows Hyper-V.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Zbog problema koji pogađa neke verzije antivirusnog softvera, ova popravka je napravljena tako da se primenjuje samo na računarima na kojima je antivirusni ISV ažurirao ALLOW REGKEY.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4093114. Više vam ne treba sledeći ALLOW REGKEY da biste otkrili ovi ispravku i da bi vam bila ponuđena: 

HKEY_LOCAL_MACHINE"Subkey="SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\QualityCompat\cadca5fe-87d3-4b96-b7fb-a231484277cc

 

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4088876

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×