Srodne teme
×
Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.

Datum izdanja:

14.1.2020.

Verzija:

Samo bezbednosna ispravka

VAŽNO Proverite da ste instalirali sve potrebne ispravke u odeljku Preuzimanje ove ispravkepre instaliranja ove ispravke. 

VAŽNO Korisnici koji su kupili Proširenu bezbednosnu ispravku (ESU) za lokalne verzije nekih operativnih sistema moraju da prate određene procedure kako bi nastavili da primaju bezbednosne ispravke nakon isteka proširene podrške 14. januara 2020. Više informacija potražite u ispravci KB4522133.

Napomena Kao odgovor na povratne informacije klijenta, Windows je neznatno proširio listu izdanja sistema Windows Server koji su prihvatljivi za ESU unutar postupka aktivacije. Iako to poboljšava iskustvo i proširuje potencijal za klijente sa tim izdanjima, možda će zahtevati da neki klijenti koji su izvršili aktivaciju MAK pre instalacije bezbednosne ispravke za januar 2020. ponovo aktiviraju ključ za MAK na svojim uređajima sa sistemom Windows Server 2008 R2 SP1 pre nego što mogu da primene proširene bezbednosne ispravke (ESU) od 11. februara 2020. Ponovno aktiviranje MAK-a na pogođenim uređajima trebalo bi da bude potrebno samo jednom i neće se uračunati u vaš ukupan broj aktivacija. Ova ponovna aktivacija MAK-a ne bi trebalo da bude potrebna na uređajima sa sistemom Windows 7 SP1. Da biste saznali više o aktivaciji, pogledajte ovu objavu na blogu. Cenimo da je to nametnuta smetnja radi pomoći drugim korisnicima.

VAŽNO Počevši od 15. januara 2020, na celom ekranu će se pojaviti obaveštenje koje opisuje rizik nastavka korišćenja Windows 7 servisnog paketa 1 nakon što za njega prestane podrška 14. januara 2020. Obaveštenje će ostati na ekranu sve dok ne uradite nešto u skladu s njim. Ovo obaveštenje će se pojaviti u sledećim izdanjima Windows 7 servisnog paketa 1:

Napomena Obaveštenje se neće prikazati na mašinama koje su pridružene domenu ili mašinama u kiosk režimu.

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

  • Bezbednosne ispravke za Windows Input i Composition, Windows Storage sisteme datoteka i Windows Server.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke, poster radne površine može da se prikazuje kao crn kada se postavi na Razvučeno.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4539602 ako koristite ispravke samo za bezbednost. Ako koristite mesečne zbirne ispravke, pogledajte ispravku KB4539601. Ove ispravke su dostupne za sve klijente koji koriste Windows 7 SP1 i Windows Server 2008 R2 SP1.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Preduslov:

Morate da instalirate ispravke navedene u nastavku i da ponovo pokrenete uređaj pre nego što instalirate najnoviju zbirnu ispravku. Instaliranje ovih ispravki poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja i ublažava potencijalne probleme sa instaliranjem zbirne ispravke i primenom Microsoft bezbednosnih popravki.

  1. Servisna stek ispravka (SSU) od 12. marta 2019. godine (KB4490628). Da biste dobili zaseban paket za ovu SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update.

  2. Najnovija SHA-2 ispravka (KB4474419) objavljena 10. septembra 2019. Ako koristite Windows Update, najnovija ispravka SHA-2 će biti automatski ponuđena. Više informacija o SHA-2 ispravkama potražite u članku SHA-2 zahtevi za potpisivanje koda Windows i WSUS za godinu 2019..

Nakon instaliranja gorenavedenih stavki, Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju SSU (KB4536952). Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU će biti automatski ponuđen. Zaseban paket za najnoviji SSU možete da preuzmete u Katalogu Microsoft Update. Opšte informacije o SSU potražite u članku Servisne stek ispravke i u članku Servisne stek ispravke (SSU): najčešća pitanja.

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update i Microsoft Update

Ne

Pogledajte druge opcije u nastavku.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 7 servisni paket 1, Windows Server 2008 R2 servisni paket 1, Windows Embedded Standard 7 servisni paket 1, Windows Embedded POSReady 7, Windows Thin PC

Klasifikacija: bezbednosne ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4534314

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×