Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

14.5.2024.

Verzija:

OS izdanje 25398.887

Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled operativnog sistema Windows Server, verzija 23H2, potražite na stranici "Istorija ažuriranja".      

Poboljšanja 

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Kada instalirate ovaj KB: 

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na IE režim. Veb stranica prestaje da radi kao što je očekivano kada postoji otvoren modalni dijalog.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na IE režim. Prestaće da se odaziva. To se dešava ako pritisnete taster sa strelicom nalevo kada je prazan okvir za tekst u fokusu, a karet pregledanje je uključeno.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče Wi-Fi zaštićeni access 3 (WPA3) u Smernice grupe uređivaču. Prikazivanje HTML pregleda ne uspeva.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na nadgledanje paketa (pktmon). Manje je pouzdan.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na server kada ga uklonite sa domena. Cmdlet komanda Get-LocalGroupMember vraća izuzetak. To se dešava ako lokalne grupe sadrže članove domena.

 • Ova ispravka utiče na validaciju sledećeg bezbednog zapisa 3 (NSEC3) u rekurzivnom rešavaču. Njegovo ograničenje sada je 1000 procjena. Jedno izračunavanje je jednako validaciji jedne oznake sa jednom iterijom. Administratori DNS servera mogu da promene podrazumevani broj izračunavanja. Da biste to uradili, koristite dolenavedenu postavku registratora.

  • Ime: \HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\DNS\Parameters\MaxComputationForNsec3Validation

  • Tip: DWORD

  • Podrazumevano: 1000

  • Maksimum: 9600

  • Min: 1

 • Ova ispravka rešava problem koji može da utiče na kursor kada kucate na japanskom jeziku. Kursor može da se premesti na neočekivano mesto.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na kursor. Njegovi pokreti kašnjenja u nekim scenarijima snimanja ekrana. Ovo posebno važi kada koristite protokol za udaljenu radnu površinu (RDP).

 • Ova ispravka uključuje kvartalne promene u datoteci Ranjivih upravljačkih programa operativnog sistema Windows, DriverSiPolicy.p7b. On se dodaje na listu upravljačkih programa koji su izloženi riziku za napade sopstvenih ranjivih upravljačkih programa (BYOVD).

 • Ova ispravka se odnosi na problem koji utiče na module pouzdane platforme (TPM). Na određenim uređajima oni se nisu ispravno pokrenuli. Zbog toga su scenariji zasnovani na TPM-u prestali da funkcionišu.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Active Directory. Zahtevi za povezivanje na IPv6 adrese ne uspevaju. Do ovoga dolazi kada pošilac zahteva nije pridružen domenu.

 • Ova ispravka rešava problem koji može da utiče na scenarije virtuelnog bezbednog režima (VSM). Moћda ne uspeju. Ti scenariji uključuju VPN, Windows Hello, Akreditive Guard i Key Guard.

 • Ova ispravka rešava problem koji može da utiče na kontroler domena (DC). Saobraćaj za NTLM potvrdu identiteta može da se poveća.

 • Ova ispravka rešava poznati problem koji može dovesti do neuspešne VPN veze. To se dešava kada instalirate ispravku od 9. aprila 2024. ili novije.

Dodatne informacije o bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosne ispravke i bezbednosnim Novosti

Windows Server, verzija 23H2 servisne stek ispravke - 25398.880

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft sada kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Operativni sistem Microsoft Server-21H2

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci 

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5037781.

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 25398.880

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×