Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

14.11.2023.

Verzija:

Verzija operativnog sistema 20348.2113

Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled sistema Windows Server 2022 potražite na stranici istorije ažuriranja.     

BeleškePratite @WindowsUpdate biste saznali kada se novi sadržaj objavi na Windows kontrolnoj tabli za ispravnost.     

Poboljšanja

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Kada instalirate ovaj KB:

 • Ova ispravka podržava promene u zimskom računanju vremena (DST) u Siriji. Da biste saznali više, pogledajte članak Privremena uputstva za promene DST-a sirije 2022. godine.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na automatizaciju korisničkog interfejsa i režim keširanja.

 • Ova ispravka utiče na Windows Autopilot profile. Proces preuzimanja Windows Autopilot smernica je otporniji. Ovo pomaže kada mrežna veza možda nije u potpunosti pokrenuta. Ova ispravka povećava ponovne pokušaje kada pokušate da preuzmete Windows Autopilot profil.  

 • Ova ispravka rešava problem koji dovodi do ponovnog pokretanja uređaja kada ga ne očekujete. To se dešava kada vratite sistem u prethodno stanje.

 • Ova ispravka utiče na upravljačke programe štampača u režimu korisnika. Neočekivano se učitavaju. To se dešava kada štampate iz više redova za štampanje u isti upravljački program štampača.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na kontejnere Xenon ili Argon. Oni ne poиinjaju.

 • Ova ispravka utiče na Windows Server: Azure Edition. Lakše je prikazati obaveštenja o neuspešnim atitacijama.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na okruženje virtuelizacije aplikacija (App-V). Kopiranje operacija u okviru njega prestaje da funkcioniše. To se dešava nakon instaliranja ispravke iz aprila 2023.

 • Ova ispravka rešava problem koji blokira spoljne veze. To se dešava kada podesite kubernetes uslugu balansera opterećenja i uključite afinitet sesije.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na NCryptGetProperty(). Pozivanje sa NCRYPT_KEY_TYPE_PROPERTY vraća 0x1 umesto 0x20. Do toga dolazi kada je ključ mašinski ključ.

 • Ova ispravka uključuje kvartalne promene u datoteci Ranjivih upravljačkih programa operativnog sistema Windows, DriverSiPolicy.p7b. On se dodaje na listu upravljačkih programa koji su izloženi riziku za napade sopstvenih ranjivih upravljačkih programa (BYOVD).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Windows LAPS. Smernice PasswordExpirationProtectionEnabled ne mogu da uključe postavku.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na uslužni programrefsutil.exe prijemnog poštanskog sandučeta. Opcije, kao što su rashod i curenje, ne rade dobro na otpornim volumenima sistema datoteka (ReFS).

 • Ova ispravka rešava problem koji može da utiče na veliku tačku reparencije. Možete da dobijete grešku zaustavljanja kada koristite NTFS da biste joj pristupili. Do ovog problema dolazi nakon što otkazana operacija FSCTL skupa promeni oznaku reparse.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na računar koji se koristi kao host sesije udaljene radne površine (RDS). Pojavljuje RDR_FILE_SYSTEM (0x27) zaustavljanja. Zbog toga svi koji koriste RDS poиinjaju iz ovog maљina.

 • Ova ispravka se rešava poznatim problemom koji utiče na virtuelne mašine (virtuelne mašine) koje se pokreću na VMware ESXi hostovima. Windows Server 2022 možda neće uspeti da se pokrene. Virtuelne mašine na koje ovo utiče dobiće grešku sa plavim ekranom i zaustavljanim kodom: PNP OTKRIVENA JE FATALNA GREŠKA.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na COM+ komponentu. Moћda prestane da se odaziva. Do toga dolazi zbog mrtve tačke tokom COM+ Just-in-Time (JIT) aktivacije. Međutim, ovaj deo ove ispravke je podrazumevano isključen za ovu verziju operativnog sistema Windows. Ako imate ovaj problem, morate da se obratite Microsoft podršci da biste ga uključili. 

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Više informacija o bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosne ispravke i vodiču za bezbednosne Novosti.

Windows Server 2022 stek ispravka servisiranja - 20348.2084

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft sada kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Operativni sistem Microsoft Server-21H2

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5032198

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 20348.2084

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×