Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

14.11.2023.

Verzija:

OS izdanje 25398.531

Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled operativnog sistema Windows Server, verzija 23H2, potražite na stranici "Istorija ažuriranja".      

Poboljšanja 

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Kada instalirate ovaj KB:

  • Ova ispravka podržava promene u zimskom računanju vremena (DST) u Siriji. Da biste saznali više, pogledajte članak Privremena uputstva za promene DST-a sirije 2022. godine.

  • Ova ispravka menja pravopis Ukrajine glavnog grada iz Kijeva u Kijev.

  • Ova ispravka rešava problem koji utiče na okruženje virtuelizacije aplikacija (App-V). Kopiranje operacija u okviru njega prestaje da funkcioniše. To se dešava nakon instaliranja ispravke iz aprila 2023.

  • Ova ispravka rešava problem koji blokira spoljne veze. To se dešava kada podesite kubernetes uslugu balansera opterećenja i uključite afinitet sesije.

  • Ova ispravka utiče na listu blokiranih upravljačkih programa za Windows kernel ranjive upravljački programe, DriverSiPolicy.p7b. On dodaje upravljačke programe koji su izloženi riziku za sopstvene ranjive napade upravljačkog programa (BYOVD).

  • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Windows LAPS. Smernice PasswordExpirationProtectionEnabled ne mogu da uključe postavku.

  • Ova ispravka rešava problem koji utiče na COM+ komponentu. Moћda prestane da se odaziva. Do toga dolazi zbog mrtve tačke tokom COM+ Just-in-Time (JIT) aktivacije. Međutim, ovaj deo ove ispravke je podrazumevano isključen za ovu verziju operativnog sistema Windows. Ako imate ovaj problem, morate da se obratite Microsoft podršci da biste ga uključili. 

Više informacija o bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosne ispravke i vodiču za bezbednosne Novosti

Windows Server, verzija 23H2 servisne stek ispravke - 25398.521

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft sada kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Operativni sistem Microsoft Server-21H2

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci 

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5032202.

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 25398.521

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×