Srodne teme
×

Datum izdanja:

15.8.2017.

Verzija:

pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4034681 (koja je objavljena 8. avgusta 2017.) kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

 • Ovaj paket sadrži d3dcompiler_47.dll; da biste saznali više, pročitajte objavu na blogu HLSL, FXC i D3DCompile.

 • Rešen je problem sa podacima iz kolektora podataka koji je prouzrokovao oštećenje podataka sa simbolima % prilikom događaja prijavljivanja korisnika (ID 4624) iz drugih kontrolora domena (DC).

 • Rešen je problem zbog kog čarobnjak pravila za AppLocker otkazuje prilikom izbora naloga.

 • Rešen je problem zbog kog spoolsv.exe otkazuje.

 • Rešen je problem zbog kog nesinhronizovan pristup unutar NTFS-a može da dovede do greške.

 • Rešen je problem usled kog je LUN veza primljena nakon dodele bafera tokom iSCSI prikupljanja statistike prepunila bafer i prouzrokovala grešku 0x19.

 • Rešen je problem sa korisničkim interfejsom koji je sakrivao iSCSI ciljeve od prozora svojstava iSCSI inicijatora.

 • Rešen je problem zbog kog veoma veliki broj I/O ispiranja može da dovede do greške.

 • Rešen je problem zbog kog brisanje objekta koji sadrži veliki broj veza u usluzi Active Directory prouzrokuje neuspeh replikacija i događaj 1084 sa greškom 8409 „Došlo je do greške u bazi podataka”. Dodatne informacije potražite u članku baze znanja KB3149779.

 • Rešen je problem sa narušavanje pristupa u usluzi LSASS koji se javlja kada Active Directory dobije oštećeni LsaLookupNames odgovor. Potpis usluge LSASS AV je „Sistemski proces C:\Windows\system32\lsass.exe obustavljen je neočekivano sa šifrom statusa -1073741819”. Sistem se isključuje i ponovo pokreće. Greška 107374181 ima mapiranje 0xc0000005/STATUS_ACCESS_VIOLATION.

 • Rešen je problem zbog kog pokretanje komande chkdsk / scan neočekivano aktivira komandu spotfix. Ponekad istekne vreme za komandu spotfix i dolazi do pada sistema.

 • Rešen je problem zbog kog PowerShell cmdlet komanda export-dfsrclone (koja klonira DFSR bazu podataka) ne uspeva kod grupisanih volumena i daje grešku 0x00000490 = ERROR_NOT_FOUND. Ovim se sprečava kloniranje DFSR baza podataka sa volumena koji su već grupisani.

 • Rešen je problem sa zastojem od 4 do 17 sekundi koji se javlja kada postavite NFS deljenje sa klijenta na skladište povezano sa mrežom i izvršite komandu touch nad nekom datotekom ili fasciklom. Dolazi do pada aplikacije na NFS klijentu jer se sistem za skladištenje nekoliko sekundi ne odaziva klijentima.

 • Rešen je problem zbog kog Office aplikacije mogu da prestanu da se odazivaju pri otvaranju datoteke alternativnih tokova podataka (ADS), kada je ta datoteka uskladištena na serveru na kome je instalirana deduplikacija.

 • Rešen je problem zbog kog može doći do pada koji dovodi do gubitka podataka kada omogućite kvote na serverima za skladištenje i pokušate da napravite njihove rezervne kopije.

 • Rešen je problem zbog kog ne uspeva dodavanje nove sesije hosta u postojeću RDS kolekciju. Greška „Ime brokera ne može da konfiguriše servere hosta RD sesije” ako su UPD diskovi uskladišteni u okviru grupisanog deljenja podataka.

 • Rešen je problem usled kog hardverski sat ne pokazuje tačno sate ili dane ako su pokrenute Linux virtuelne mašine na Hyper-V.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Moguće je otkazivanje NPS potvrde identiteta, zbog čega bežični klijenti možda neće moći da se povežu.

Na serveru podesite vrednost 0 za sledeći DWORD ključ registratora: SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\13\DisableEndEntityClientCertCheck

Moguć je prekid rada IME uređivača za japanski jezik u pojedinim scenarijima.

Instaliraj KB2962409.

 

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka ja navedena kao opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali kako da pokrenete uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4034663.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×