Srodne teme
×
Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.

Datum izdanja:

15.10.2019.

Verzija:

Pregled mesečne zbirne ispravke

VAŽNO Proverite da ste instalirali sve potrebne ispravke u odeljku Kako da preuzmete ovu ispravkupre instaliranja ove ispravke. 

VAŽNO Korisnici koji su kupili Proširenu bezbednosnu ispravku (ESU) za lokalne verzije nekih operativnih sistema moraju da prate određene procedure kako bi nastavili da primaju bezbednosne ispravke nakon isteka proširene podrške 14. januara 2020. Za više informacija pogledajte KB4522133.

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4519976 (koja je objavljena 8. avgusta 2019.) kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Ažurira podatke o vremenskoj zoni za Ostrvo Norfolk, Australija.

  • Ažurira podatke o vremenskoj zoni za Ostrva Fidži.

  • Rešava problem sa procenom statusa kompatibilnosti ekosistema operativnog sistema Windows radi lakšeg obezbeđivanja kompatibilnosti aplikacije i uređaja za sve ispravke za Windows. Više informacija potražite u ispravci KB4525208.

  • Rešava problem koji sprečava netdom. exe da prikaže novo delegiranje TGT-a (ticket-granting ticket) za prikaz ili režim upita.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat ni sa jednim problemom u ovoj ispravci.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Preduslov:

Morate da instalirate ispravke navedene u nastavku i da ponovo pokrenete uređaj pre nego što instalirate najnoviju zbirnu ispravku. Instaliranje ovih ispravki povećava pouzdanost postupka ažuriranja i ublažava potencijalne probleme prilikom instaliranja zbirne ispravke.

  1. Servisna stek ispravka (SSU) od 12. marta 2019. godine (KB4490628). Da biste dobili zaseban paket za ovu SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update.

  2. Najnovija SHA-2 ispravka (KB4474419) objavljena 10. septembra 2019. Ako koristite Windows Update, najnovija ispravka SHA-2 će biti automatski ponuđena. Više informacija o SHA-2 ispravkama potražite u članku SHA-2 zahtevi za potpisivanje koda Windows i WSUS za godinu 2019..

  3. Najnovija SSU (KB4516655). Ako koristite Windows Update, automatski će vam biti ponuđena najnovija SSU. Da biste dobili zaseban paket za najnoviji SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update.

 

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update ili Microsoft Update

Da

Ova ispravka je navedena kao Opcionalna u usluzi Windows Update. Dodatne informacije o tome kako se pokreće usluga Windows Update, potražite u članku Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 7 servisni paket 1, Windows Server 2008 R2 servisni paket 1

Klasifikacija: Ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4519972

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×