Sadržaj
×

Datum izdanja:

15.10.2019.

Verzija:

Pregled mesečne zbirne ispravke

VAŽNI klijenti koji su kupili Proširenu bezbednosnu ispravku (ESU) za lokalne verzije nekih operativnih sistema moraju da prate određene procedure kako bi nastavili da primaju bezbednosne ispravke nakon isteka proširene podrške 14. januara 2020. Više informacija potražite u ispravci KB4522133

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4520002(koja je objavljena 8. avgusta 2019.) kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Ažurira podatke o vremenskoj zoni za Ostrvo Norfolk, Australija.

  • Ažurira podatke o vremenskoj zoni za Ostrva Fidži.

  • Rešava problem do kog dolazi prilikom nadogradnje operativnog sistema bez prethodnog uklanjanja starije verzije (nadogradnja na mesto).

  • Rešava problem koji sprečava netdom. exe da prikaže novo delegiranje TGT-a (ticket-granting ticket) za prikaz ili režim upita.

  • Rešava problem u bezbednosnom biltenu CVE-2019-1318 koji može dovesti do toga da računari klijenta ili servera koji ne podržavaju Extended Master Secret (EMS) RFC 7627 uvećaju kašnjenje veze i iskorišćenost CPU-a. Do ovog problema dolazi prilikom izvršavanja potpunog rukovanja protokolom Transport Layer Security (TLS) sa uređaja koji ne podržavaju EMS, naročito sa servera. Podrška za EMS je dostupna za sve podržane verzije operativnog sistema Windows od kalendarske godine 2015 i postepeno se primenjuje instalacijom ispravke od 8. oktobra 2019. godine i novijih mesečnih ispravki.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat ni sa jednim problemom u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju zbirnu ispravku. Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa instaliranjem zbirne ispravke. 

Ako koristite Windows Update, automatski će vam biti ponuđen najnoviji SSU (KB4517134). Da biste dobili zaseban paket za najnoviji SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update ili Microsoft Update

Da

Ova ispravka je navedena kao Opcionalna u usluzi Windows Update. Dodatne informacije o tome kako se pokreće usluga Windows Update, potražite u članku Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows Server 2008 servisni paket 2

Klasifikacija: Ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4520015

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×