Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

17.3.2020.

Verzija:

OS verzija 17763.1131

Dodatne informacije o različitim tipovima Windows ispravki, kao što su kritične, bezbednost, upravljački program, servisni paketi i tako dalje, potražite u sledećem članku.

Ističe

 • Novosti problem koji izaziva grešku prilikom štampanja na deljenje dokumenta.

 • Novosti problem koji sprečava pojavljivanje tastature na ekranu osetljivom na dodir tokom prijavljivanja kada se od korisnika zatraži lozinka.

 • Novosti problem koji dovodi do pojavljivanja datuma kalendara pogrešnog dana u sedmici u oblasti sata i datuma na sistemskoj traci poslova kada izaberete vremensku zonu Samoa.

 • Poboljšava kompatibilnost aplikacija i uređaja sa ispravkama za Windows.

Poboljšanja i ispravke

Ova ispravka koja nije bezbednosna uključuje poboljšanja kvaliteta. Ključne promene uključuju:

 • Rešava problem koji izaziva grešku prilikom štampanja u spremištu dokumenta.

 • Rešava problem sa crtežom na traci sa alatkama Microsoft Foundation klase (MFC) do koje dolazi kada prevučete u okruženje sa više monitora.

 • Rešava problem koji sprečava pojavljivanje tastature na ekranu osetljivom na dodir tokom prijavljivanja kada se od korisnika zatraži lozinka.

 • Rešava problem zbog kog novi podređeni prozori trepere i pojavljuju se kao beli kvadrati na uređajima servera koji su konfigurisani za vizuelni kontrast u obliku postepenog vizuelnog kontrasta.

 • Rešava problem koji prikazuje neispravna svojstva fascikle Istraživač datoteka kada je putanja duža od MAX_PATH.

 • Rešava problem koji dovodi do toga da se datumi kalendara pojave pogrešnog dana u sedmici u oblasti sata i datuma na sistemskoj traci poslova kada izaberete vremensku zonu Samoa.

 • Rešava problem sa evidencijama čitanja pomoću funkcije OpenEventLogA( ).

 • Rešava problem koji sprečava računare koji su omogućili čuvaru akreditiva da se pridruže domenu. Poruka o grešci je "Sat servera nije sinhronizovan sa satom primarnog kontrolera domena".

 • Rešava problem koji može dovesti do odlaganja od najviše dva minuta prilikom prijavljivanja ili otključavanja sesije na hibridnim računarima pridruženim usluzi Azure Active Directory.

 • Rešava problem koji dovodi do neuspeha potvrde identiteta prilikom korišćenja usluge Azure Active Directory i korisničkog bezbednosnog identifikatora (SID).

 • Rešava problem koji može da izazove da kontroleri domena (DC) registruju mala i mešovita ili sva velika ili velika SRV usluga (DNS) zapisa u osnovnom domenu _MSDCS.<šume> DNS zona. Do toga dolazi kada imena računara u DC-u sadrže neke znakove koji sadrže velika slova.

 • Rešava problem koji dovodi do neuspeha potvrde identiteta u Azure Active Directory okruženju i ne pojavljuje se greška.

 • Rešava problem koji izaziva visoku CPU iskorišćenost prilikom preuzimanja objekta sesije.

 • Adresira visoko kašnjenje u Active Directory usluge za ujedinjavanje (AD FS) vremena odziva za globalno distribuirane centre podataka u kojima SQL može biti u udaljenom centru podataka.

 • Poboljšava performanse svih zahteva tokena koji stižu u AD FS, uključujući OAuth, Security Assertion Markup Language (SAML), WS-Federation i WS-Trust.

 • Rešava problem sa kašnjenjem u preuzimanju OAuth tokena kada su AD FS izloženi serveri i pozadinski SQL serveri u različitim centrima podataka.

 • Vraća u prethodno stanje konstruisani atribut u usluzi Active Directory i Active Directory Lightweight Directory Services (AD LDS) za msDS-parentdistname.

 • Rešava problem koji sprečava SAML greške i gubitak pristupa aplikacijama nezavisnih proizvođača za korisnike koji imaju omogućenu višestruku potvrdu identiteta (MFA).

 • Rešava problem sa procenom statusa kompatibilnosti Windows ekosistem da bi se obezbedila kompatibilnost aplikacija i uređaja za sve ispravke operativnog sistema Windows.

 • Rešava problem koji sprečava virtuelizaciju Microsoft korisničkog iskustva (UE-V) u romingu kako bi se omogućile datoteke potpisa koje se koriste za nove poruke, prosleđene poruke i odgovore.

 • Rešava problem sa visokom iskorišćenošću CPU-a na AD FS serverima do kojeg dolazi kada je omogućena funkcija backgroundCacheRefreshEnabled .

 • Rešava problem koji kreira administratorsku grupu za skladištenje replike sa neispravnim SAM-Tipom naloga i tipom grupe. To grupu administratora replike skladišta čini neupotrebljivom prilikom premeštanja emulatora primarnog kontrolera domena (PDC).

 • Rešava problem koji neke mašine sprečava da pod određenim okolnostima automatski prelaze u režim spavanja zbog automatskog odgovora na greške (IR) za microsoft zaštitnik Napredna zaštita od pretnji (ATP).

 • Rešava problem koji sprečava neke računare da uspešno koriste Microsoft zaštitnik ATP pretnje & ranjivosti.

 • Poboljšava podršku za putanje datoteka koje nisu ASCII za Microsoft zaštitnik ATP automatsku IR adresu.

 • Rešava problem koji, u nekim slučajevima, uzrokuje zaustavljanje 0xEF prilikom nadogradnje na Windows 10 verziju 1809.

 • Poboljšava performanse otpornog sistema datoteka (ReFS) u scenarijima koji uključuju mnoge operacije nad ReFS klonirana datotekama.

 • Rešava problem koji sprečava standardne korisničke naloge koji su konfigurisani sa maksimalnim postavkama kontrole korisničkog naloga ( UAC) da instaliraju funkcije jezika na zahtev (FOD) pomoću sistemskih postavki.

 • Rešava problem koji dovodi do neuspeha pokušaja dovršavanja veze sa virtuelnom privatnom mrežom (VPN). umesto toga, status ostaje na "Povezivanju".

 • Rešava problem koji prekida povezivanje između komandi Get-Iscsisession, Get-Iscsiconnection i Get-Disk PowerShell kada se kreira klaster. To dovodi do neuspeha aplikacija i skripti koje se oslanjaju na ovo povezivanje.

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Windows Update poboljšanja

Microsoft je objavio ispravku direktno na Windows Update da bi se poboljšala pouzdanost. Svakom uređaju koji radi Windows 10 konfigurisan da automatski prima ispravke iz programa Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija ispravka Windows 10 funkcija na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernica za odlaganje Windows Update za preduzeća. Ovo se ne odnosi na dugoročno servisiranje izdanja.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Simptom

Zaobilazno rešenje

Kada instalirate KB4493509, uređaji sa instaliranim nekim azijskim jezičkim paketima mogu dobiti grešku "0x800f0982 – PSFX_E_MATCHING_COMPONENT_NOT_FOUND".

Ovaj problem rešavaju ispravke objavljene 11. juna 2019. i novije verzije. Preporučujemo da instalirate najnovije bezbednosne ispravke za uređaj. Klijenti koji instaliraju Windows Server 2019 koristeći medije trebalo bi da instaliraju najnoviju servisnu ispravku staka (SSU) pre nego što instaliraju jezički paket ili druge opcionalne komponente. Ako koristite Centar za usluge količinskog licenciranja (VLSC), nabavite najnovije dostupne medije za Windows Server 2019. Odgovarajući redosled instalacije je sledeći:

 1. Instaliranje najnovijih preduslova za SSU, trenutno KB5005112

 2. Instaliranje opcionalnih komponenti ili jezičkih paketa

 3. Instaliraj najnoviju kumulativnu ispravku

Beleške Ažuriranje uređaja će sprečiti ovaj problem, ali neće imati uticaja na uređaje na koje ovaj problem već utiče. Ako je ovaj problem prisutan na uređaju, moraćete da koristite korake za privremeno rešenje da biste ga popravili.

Zaobilaženje problema:

 1. Deinstalirajte i ponovo instalirajte sve nedavno dodate jezičke pakete. Uputstva potražite u članku Upravljanje postavkama jezika unosa i prikaza Windows 10.

 2. Kliknite na dugme Proveri Novosti i instalirajte kumulativnu ispravku iz aprila 2019. ili noviju. Uputstva potražite u članku Ažuriranje Windows 10.

Beleške Ako ponovna instalacija jezičkog paketa ne umanji problem, koristite funkciju nadogradnje na licu mesta. Uputstva potražite u člancima Kako da izvršite nadogradnju na licu mesta u operativnom sistemu Windows i Obavite nadogradnju na licu mesta za Windows Server.

Uređaji koji koriste ručni ili automatski konfigurisan proxy, posebno sa virtuelnom privatnom mrežom (VPN), mogu da prikažu status ograničene ili nikakve internet veze u indikatoru statusa mrežnog povezivanja (NCSI) na sistemskoj traci poslova. To se može desiti kada se povežete sa VPN ili prekinete vezu sa vPN-om ili nakon promene stanja između njih. Uređaji sa ovim problemom mogu imati i probleme sa pristupanjem internetu pomoću aplikacija koje koriste WinHTTP ili WinInet. Primeri aplikacija na koje može da utiče uređaji u ovom stanju uključuju, ali nisu ograničeni na, Microsoft Teams, Microsoft Office, Microsoft Office 365, Microsoft Outlook, Internet Explorer 11 i neke verzije pregledača Microsoft Edge.

Ovaj problem je rešen u KB4554354.

Uređaji na domenu možda neće moći da instaliraju aplikacije objavljene pomoću Smernice grupe (GPO). Ovaj problem utiče samo na instalacije aplikacija koje koriste .msi datoteke. To ne utiče ni na kakve druge metode instalacije, kao što su iz prodavnice Microsoft Store.

Ovaj problem je rešen u KB4549949.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSU-i poboljšavaju pouzdanost procesa ažuriranja radi ublažavanja potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU-a. Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4539571) biće vam automatski ponuđen. Da biste dobili samostalni paket za najnoviji SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update ili Microsoft Update

Da

Idite na Postavke >Ažuriranje & bezbednosti > Windows Update. U oblasti Opcionalne dostupne ispravke pronaći ćete vezu za preuzimanje i instaliranje ispravke.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Ne

Ovu ispravku možete ručno da uvezete u WSUS. Uputstva potražite u Microsoft Update katalogu .

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 4541331

Beleške Neke datoteke greškom imaju oznaku "Nije primenljivo" u koloni "Verzija datoteke" CSV datoteke. To može dovesti do potvrđenih ili netačnih negativnih vrednosti kada koristite neke alatke za otkrivanje skeniranja nezavisnih proizvođača da biste proverili valjanost verzije.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×