17. septembar 2018. – KB4464217 (verzija OS 16299.666)

Release Date:

Version:

17.9.2018.

Verzija OS 16299.666

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešen je problem koji može da spreči uspostavljanje VPN veze kod nekih korisnika koji koriste VPN sa IKEv2. Veza ne uspeva da se uspostavi uz grešku „Greška daljinskog pristupa 809“.

  • Rešen je problem sa uslugom Microsoft Intune koji se javlja nakon instalacije neke ispravke koja je izdata u periodu između 24. jula 2018. i 11. septembra 2018. Windows više ne prepoznaje sertifikat za razmenu ličnih informacija (PFX) korišćen za potvrdu identiteta za Wi-Fi ili VPN vezu. Usled toga, usluzi Microsoft Intune je potrebno više vremena za isporuku korisničkih profila jer ne prepoznaje da se potreban sertifikat nalazi na uređaju.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instalacije pregleda zbirne kvalitativne ispravke za avgust ili ispravke za .NET Framework od 11. septembra 2018, kreiranje instance za SqlConnection može da izbaci izuzetak. Više informacija o ovom problemu potražite u sledećem članku Microsoft baze znanja:

4470809 Izuzetak pri kreiranju instance za SqlConnection u softveru .NET 4.6 i novijim verzijama nakon instaliranja ispravki za .NET Framework iz avgusta i septembra 2018.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4480967.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4464217.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×