18. april 2017. – KB4015554 (pregled mesečne zbirne ispravke)

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Datum izdavanja::

Verzija:

18.4.2017.

pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene mesečnom zbirnom ispravkom KB4015551 (koja je objavljena 11. aprila 2017.), kao i nova poboljšanja kvaliteta koja pružaju uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Rešen je problem zbog kog server sistema mrežnih datoteka (NFS) povremeno nije vraćao sve unose direktorijuma u NFS klijent koji izdaje komandu „jeste“ primenom NFS v3 protokola.

  • Rešen je problem zbog kog su Active Directory serveri prestajali da reaguju i zahtevali ponovno pokretanje kada su pod velikim opterećenjem usluga koje koriste naloge usluga kojima upravlja grupa (gMSA).

  • Rešen je problem zbog kog štampač nije mogao da štampa OPENGL rasterske grafike nakon instalacije neke od ispravki u nastavku: KB3164035, KB3205394, KB3207752, KB3212646 i KB4012215.

  • Rešen je problem zbog kog je Internet Information Server prijavljivao netačnu internu grešku servera 500.19 za određene URI-jeve.

  • Rešen je problem zbog kog je aplikacija koja koristi tehnologiju Windows Presentation Foundation, miš i ekran osetljiv na dodir povremeno prestajala da se odaziva.

  • Rešen je problem sa ažuriranim informacijama o vremenskoj zoni.

  • Rešen je problem koji je dovodio do toga da, nakon instalacije ispravke KB3187754, klijenti više nisu mogli da pristupe serveru datoteka kada su koristili SMB1 i NTLM potvrdu identiteta u određenim uslovima. Prikazaće se dijalog bez akreditiva i korisnik će dobiti grešku „Navedena sesija prijavljivanja ne postoji. Možda je već prekinuta.“

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke na računarima na kojima je omogućen događaj prosleđivanja, može doći do otkazivanja usluge WinRM. Takođe može doći do problema sa performansama sistema ili prijavljivanje može da prestane da reaguje zbog mrtve petlje u usluzi WinRM. 

Napomena Ovo se odnosi na sve KB ispravke objavljene od 18. aprila 2017. do 4. januara 2018.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4057402.

 

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka je navedena kao opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali dodatne informacije o tome kako da pokrenete uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×