18. oktobar 2018. – KB4462932 (verzija OS 16299.755)

Datum izdavanja::

Verzija:

18.10.2018.

Verzija OS 16299.755

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešen je problem sa redenominacijom lokalne valute koju je Centralna banka Venecuele primenila kako bi novu valutu Bolivar Soberano uvela u cirkulaciju.

 • Rešen je problem zbog kog se prilikom pretrage pomoću usluge Microsoft Outlook Social Connector nije vraćao nijedan rezultat, zbog čega u oknu „Osobe“ nikada nije bilo prikazanih rezultata.

 • Rešava dodatne probleme sa ažuriranim informacijama o vremenskim zonama.

 • Rešen je problem koji sprečava prikaz potpalete sata i datuma kada je format regiona španski (Španija), a način sortiranja je tradicionalni.

 • Rešen je problem sa navigacijom od prikaza decenija u japanskom kalendaru. Kada korisnik pokuša da pređe iz trenutne u sledeću eru, navigacija ne radi pravilno.

 • Rešen je problem kako bi se podržali Microsoft Office događaji na listi postavki smernica grupe „Ograničenje je poboljšano“.

 • Rešen je problem zbog kog aplikacije na sistemima sa više od 4 GB memorije primaju kôd greške „Pristup odbijen 0x5“ prilikom pozivanja komande CreateProcessWithLogonW().

 • Rešen je problem zbog kog je bilo nemoguće onemogućiti TLS 1.0 i TLS 1.1 dok je omogućen režim federalnog standarda obrade informacija (FIPS).

 • Rešen je problem zbog kog AccountName u unosu evidencije događaja za izvor Microsoft-Windows-Kerberos-Key-Distribution-Center i ID događaja 7 povremeno deluje oštećeno.

 • Rešen je problem zbog kog aplikacije imaju curenja pri rukovanju kada se koriste klijentski certifikati za potvrdu identiteta sa TLS protokolom. Ovaj problem se javlja kada se poziv FreeCredentialsHandle odvije pre poziva DeleteSecurityContext u kodu aplikacije.

 • Rešen je problem koji može da prouzrokuje periodično otkazivanje TCP veza koje su otvorene za aplikacije koje rade u Windows spremištu. Ovo se dešava kada spremište radi u okviru prevođenja mrežne adrese (NAT) mreži koje omogućava Windows prevođenje mrežne adrese (WinNAT). SYN istek vremena se dešava nakon dostizanja maksimalnog broja SYN ponovnih prenosa.

 • Rešen je problem koji sprečava brisanje trenutnih zadataka kada se javi tajmer brisanja, na primer, kada konfigurišete željene opcije smernica grupe za akcije trenutnih zadataka.

 • Rešen je problem zbog kog App-V paketi otkazuju zbog nedostajuće datoteke ili DLL greške.

 • Rešen je problem zbog kog određene aplikacije mogu da prestanu da se odazivaju nakon instalacije.

 • Rešen je problem koji dovodi do otkaza postavljanja volumena prilikom pokretanja Mount-SRDestination radi postavljanja odredišnog volumena na mrežu u sklopu funkcije preuzimanja posla instance koja padne.

 • Rešen je problem zbog kog System.Security.Cryptography.Algorithms referenca nije pravilno učitana u komponentu .NET Framework 4.7.1 nakon zakrpi od 10. jula 2018. i 14. avgusta 2018.

 • Rešen je problem koji može da dovede do prestanka rada sistema tokom isključivanja Windows Presentation Foundation (WPF) aplikacija usled TaskCanceledException. Aplikacije koje su podložne ovom problemu vrše zadatke koji uključuju slabe događaje ili povezivanje podataka nakon što funkcija Application.Run() vrati vrednosti.

 • Otklonjeno je stanje trke u privremenim datotekama i određenim antivirusnim skenerima zbog kog aplikacije .NET Framework prestaju da rade. Poruka o grešci glasi „Proces ne može da pristupi datoteci <naziv privremene datoteke>“.

 • Ažurira podršku komponente .NET Framework za formatiranje japanskih datuma za prvu godinu u erama. Kada je šablon formata y年, format godine koristi simbol 元, a ne broj godine 1. Osim toga, .NET Framework će podržati datume koji sadrže 元.

 • Ažurirane su informacije o venecuelanskoj valuti. To će uticati na kulturu es-VE na sledeći način:

  • Simbol valute je „Bs.S“.

  • Naziv valute na engleskom je Bolívar Soberano.

  • Lokalni naziv valute je bolívar soberano.

  • Međunarodna šifra valute je VES.

 • Rešen je problem sa prikazom dijaloga koje se može javiti sa porukom koja se ne može primeniti, a koja počinje rečima „Hostuje...“ prilikom prvog pokretanja pregledača Microsoft Edge. Ovaj dijalog se pojavljuje samo ako ste uključili postavku „Blokiraj samo kolačiće nezavisnih dobavljača“ u pregledaču Microsoft Edge i ako ste primenili određene jezičke pakete nakon instaliranja ispravke od 9. oktobra 2018.

 • Rešen je problem koji u aplikaciji sa podređenim prozorom može da izazove prestanak obrade unosa mišem. Ovaj problem se javlja kada precizna tabla osetljiva na dodir aktivira događaj WM_MOUSEWHEEL.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instalacije pregleda zbirne kvalitativne ispravke za avgust ili ispravke za .NET Framework od 11. septembra 2018, kreiranje instance za SqlConnection može da izbaci izuzetak. Više informacija o ovom problemu potražite u sledećem članku Microsoft baze znanja:

4470809 Izuzetak pri kreiranju instance za SqlConnection u softveru .NET 4.6 i novijim verzijama nakon instaliranja ispravki za .NET Framework iz avgusta i septembra 2018.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4480967.

Nakon instaliranja ove ispravke, korisnici možda neće moći da koriste traku za traženje u programu Windows Media Player kada reprodukuju određene datoteke. Ovaj problem ne utiče na normalnu reprodukciju.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4471329.

Preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ove ispravke

Windows kumulativne ispravke zahtevaju da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Ovo ublažava potencijalne probleme sa LCU instaliranjem. Za više informacija pogledajte Servisne stek ispravke.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4339420) će biti automatski ponuđen. Da biste nabavili zaseban paket za najnoviji SSU, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Instaliranje ove ispravke

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, idite do stavke Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update i izaberite Proveri da li postoje ispravke.

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4462932

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×