19. novembar 2020 – KB4594443 (OS IT 18362,1199 i 18363,1199) van benda

Datum izdavanja::

Verzija:

19.11.2020.

1903-OS 18362,1199 i 1909-OS Build 18363.18363.1199

11/10/20
VAŽNA
zbog minimalnih operacija tokom praznika i predstojećeg zapadnog novog dana u zapadnoj novoj godini, ne postoji preliminarno izdanje (poznato kao "C" izdanje) meseca 2020. decembar. Biće mesečno izdanje bezbednosnog izdanja (poznato kao izdanje "B") za decembar 2020. Uobičajeno mesečno servisiranje za B i C izdanja nastaviće se u januaru 2021.

Ažurirano 11/19/20
Informacije o terminologiji za Windows ažuriranje potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima ispravki za mesečnu vrednost. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicuoperativnog sistema Windows 10, verzija 1903 ažuriranu istoriju.

Napomenu Pratite @WindowsUpdate da biste saznali kada se novi sadržaj objavi na kontrolnoj tabli o informacijama o izdanju.

Istaknute ispravke

  • Ažurira problem koji može da uzrokuje Kerberos potvrdu identiteta i probleme obnova karata koji su vezani za primenu cve-2020-17049.

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

  • Ova verzija sadrži sva poboljšanja iz sistema Windows 10 u verziji 1903.

  • Nema dodatnih dokumentovanih problema u ovom izdanju.

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

  • Odnosi se na probleme sa Kerberos verifikacijom u vezi sa vrednošću Performticketketit u cve-2020-17049, koja je bila deo 2010. novembra 2020 u usluzi Windows Update. Sledeći problemi mogu da se pojave u upravljačima domena koji su upisivi i koji su samo za čitanje (DC):

    • Kerberos usluge za uslugu i karte za dodelu karata (TGT) možda neće obnoviti za klijente koji nisu Windows Kerberos kada je Performticket potpis postavljen na 1 (podrazumevani).

    • Usluge za korisnike usluga za korisnike (S4U), kao što su planirani zadaci, grupisanje i usluge za poslovne aplikacije, možda neće uspeti za sve klijente kada se Performticket potpis podesi na 0.

    • S4UProxy delegacija ne uspeva tokom referenciranja ulaznica u scenarijima tokom međudomena ako su funkcije usluge DCs u srednjim domenima dosledno ažurirane, a Performticketket potpis je podešen na 1.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. To se ne odnosi na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Sistemski i korisnički certifikati mogu da se izgube prilikom ažuriranja uređaja iz operativnog sistema Windows 10, verzije 1809 ili novije u noviju verziju operativnog sistema Windows 10. Uređaji će biti uticali samo ako su već instalirale bilo koju najnoviju kumulativnu ispravku (LCU) objavljenoj 16. septembar 2020 ili novijim verzijama, a zatim pređite na noviju verziju operativnog sistema Windows 10 iz medija ili instalacionog izvora koji nemaju LECU koji su objavljeni 13. oktobar 2020 ili novija verzija. Ovo se prvenstveno događa kada se upravljani uređaji ažuriraju pomoću zastarelih sastavljena kreveta ili medija pomoću alatke za upravljanje ispravkama kao što je Windows Server Update Services (WSUS) ili Microsoft upravljač za konfiguraciju krajnjih tačaka. To može da se dogodi i kada koristite zastareli medijum medij ili ISO slike koji nemaju integrisanu najnoviju ispravku.

Napomenu Uređaji pomoću usluge Windows Update za preduzeća ili koji se direktno povezuju sa Windows ažuriranjem nisu uticali na ispravke. Bilo koji konekram koji se povezuje sa uslugom Windows Update trebalo bi uvek da prima najnovije verzije ažuriranja funkcija, uključujući najnoviju LCU, bez dodatnih koraka.

Ako ste već naijeli na ovaj problem na uređaju, možete da ga ublažite unutar prozora za deinstaliranje tako što ćete se vratiti na prethodnu verziju operativnog sistema Windows koristeći uputstva ovde. Prozor za deinstaliranje može da bude 10 ili 30 dana u zavisnosti od konfiguracije okruženja i verzije u koju ažurirate. Onda ćete morati da ažurirate na noviju verziju operativnog sistema Windows 10 kada se problem reši u okruženju. Napomenu U okviru prozora za deinstaliranje možete da povećate broj dana koji morate da vratite na prethodnu verziju operativnog sistema Windows 10 pomoću usluge DISM – set-osuninstall. Ova promena mora da bude pre nego što je istekao podrazumevani prozor za deinstaliranje. Više informacija potražite u članku instalacije komandi komande za uklanjanje operativnog sistema.

Radimo na rezoluciji i Obezbedićemo ažurirane bunde i osvježene medije narednih nedelja.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4586863) će vam automatski biti ponuđeno. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update.

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update ili Microsoft Update

Ne

Pogledajte druge opcije u nastavku.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Ne

Ovu ispravku možete da uvezete u WSUS ručno. Pogledajte Katalog Microsoft Update za uputstva.

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4594443

Napomenu Neke datoteke pogrešno imaju "nije primenljivo" u koloni "CSV datoteka" u koloni "verzija datoteke". To može dovesti do lažnih pozitivnih ili lažnih negativnih grešaka prilikom korišćenja nekih alatki trećih strana za prepoznavanje skeniranja radi provere valjanosti verzije.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×