Srodne teme
×

Datum izdanja:

19.9.2017.

Verzija:

pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4038777 (koja je objavljena 12. septembra 2017) kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Rešen je problem zbog kog se WMI podaci nisu pravilno migrirali prilikom nadogradnje na Windows 10 na računarima koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 SP1 sa instaliranim WMF 5.1.

  • Rešen je problem zbog kog je menadžer klastera preuzimanja posla instance koja padne nepravilno prijavljivao da su mreže replikacije neaktivne, iako su zapravo aktivne nakon instalacije ispravke KB3125574 ili KB2937350.

  • Rešen je problem zbog kog je RDP otkazivao nakon omogućavanja FIPS i onemogućavanja Triple DES (3DES) Cipher. U takvom scenariju, da bi RDP radio, potrebno je da omogućitesmernicu FIPS algoritma na nivou sistema.

  • Rešen je problem usled kog su aplikacije u kojima su omogućene opcije hvatanja LDAP upućivanja koristile vezu TCP dinamičkog porta koja se ne zatvara sve dok se aplikacije ne zatvore ili dok se ponovo ne pokrene pozivanje operativnog sistema. Uz dovoljno vremena i volumena, ove aplikacije mogu u potpunosti da potroše sve TCP dinamičke portove. Ako do toga dođe, mrežna komunikacija će otkazati za sve protokole ili operacije koje koriste dinamičke portove. Ovaj problem su uvele kumulativne ispravke od jula i avgusta 2017. počevši od KB4025337 i KB4025341.

  • Poboljšana je pouzdanost reprodukcije MP4 video zapisa u pregledaču Internet Explorer 11.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

 Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka je navedena kao opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali kako da pokrenete uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4038803.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×