Sadržaj
×

Datum izdanja:

20.3.2017.

Verzija:

verzija OS 14393.969

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešen je poznat problemi u ispravci KB4013429 koji je dovodio do pada aplikacije Windows DVD plejer (i aplikacija nezavisnih proizvođača koje koriste Microsoft MPEG-2 biblioteke rukovanja).

  • Rešen je problem zbog kog neki klijenti koji imaju omogućenu tehnologiju Switch Embedded Teaming (SET) možda povremeno nailaze na pojavu mrtve petlje ili grešku prilikom promene brzine veze fizičkog adaptera. Ovaj problem je poznat u ispravci KB4013429. Ovaj problem se najčešće javlja kao DPC_WATCHDOG_VIOLATION, a kada se omogući program za proveru valjanosti, VRF_STACKPTR_ERROR se prikazuje u prikazu stanja memorije.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

 

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Neki klijenti koji koriste IE11 i CRM 2011 možda će iskusiti nepravilan prikaz obrazaca.

Ovaj problem je rešen u ispravci KB4016635.

U nekim aplikacijama u Microsoft Store prodavnici korisnici će možda naići na greške ažuriranja aplikacija sa kodom greške 0x80070216 na stranici Microsoft Store > Preuzimanja i ispravke.

Ovaj problem je rešen u ispravci KB4016635.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka se može preuzeti i instalirati iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

  • Informacije o zamenjenoj ispravci
    Ova ispravka zamenjuje ranije izdatu ispravku KB4013429.

  • Informacije o datotekama
    Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku KB4015438. Ako prvi put instalirate ispravku za Windows 10, veličina paketa za x86 verziju je 566 MB, dok veličina paketa za x64 verziju iznosi 1106 MB.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×