Srodne teme
×

Datum izdanja:

20.9.2018.

Verzija:

Verzija OS 15063.1358

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešen je problem zbog kog dijalozi bezbednosti i sertifikata pregledača Internet Explorer u određenim uslovima prikazuju odzive u pozadini umesto u prvom planu.

 • Rešava problem zbog kog sistem može da prestane da se odaziva kada aplikacije pozovu EnableEUDC API.

 • Rešava problem kod kog smernice „EnterpriseAssignedAccess“ na mobilnim uređajima ne mogu da konfigurišu neke stranice sa postavkama, uključujući jezik, region, tastaturu i režim rada u avionu.

 • Rešava problem sa kanalom dijagnostike za uređaje upisane u Windows Analytics kada je prisutan CommercialID ključ registratora, „HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\DataCollection“.

 • Rešava problem koji sprečava sinhronizaciju planiranog zadatka App-V klijenta ako je omogućena smernica Device Guard zaključavanja.

 • Rešava problem koji se javlja prilikom korišćenja šifrovane e-pošte. Ako klijent izaberete Otkaži kada se prvi put od njega zatraži PIN, prikazuje se više odziva za PIN pre nego što odziv na kraju nestane.

 • Rešava problem zbog kog prijavljivanje ne uspeva ako se koristi pametna kartica za prijavu na server udaljene radne površine. Greška glasi „STATUS_LOGON_FAILURE“.

 • Rešava problem zbog kog ne dolazi do uspešnog uspostavljanja veze direktnog pristupa ako je sertifikat za potvrdu identiteta klijenta uskladišten na TPM uređaju.

 • Rešava problem koji dovodi do prestanka rada korisničkog interfejsa nezavisnog VPN dobavljača nakon dinamičnog poništavanja datoteke Cryptui.dll.

 • Rešava problem zbog kog sistem evidentira negativne događaje za važeće upravljače uređaja koji bi trebalo da budu pouzdani. Ovaj problem se javlja kada se koristi Kontrola aplikacija Windows zaštitnika (Device Guard) u režimu nadzora.

 • Rešava problem zbog kog može doći do prekida procesa komponente Local Security Authority Subsystem Service (LSASS) prilikom pokušaja obrade pogrešno uobličenog bezbednosnog identifikatora (SID).

 • Rešava problem zbog kog prijavljivanje na host server sesije udaljene radne površine povremeno prestane da se odaziva.

 • Rešava problem koji može dovesti do prestanka rada upravljača kontrole usluga (SCM) i usluge Netlogon kada su neke usluge konfigurisane tako da se pokreću sa akreditivima domena (nalozi usluga).

 • Rešava problem koji dovodi do prestanka odazivanja OS tokom pokretanja u određenim uslovima.

 • Rešava problem koji se javlja kada koristite smernice grupe „X509HintsNeeded“ da biste unapred popunili polje Podsetnik za korisničko ime. Polje Podsetnik za korisničko ime je neočekivano prazno kada otključate računar nakon uspešnog prijavljivanja. Očekivano je da keširanje podsetnika za korisničko ime funkcioniše samo za scenarije zaključavanja i otključavanja, a nije predviđeno za scenarije odjavljivanja i prijavljivanja.

 • Rešava problem sa procenom statusa kompatibilnosti ekosistema operativnog sistema Windows radi lakšeg obezbeđivanja kompatibilnosti aplikacije i uređaja za sve ispravke za Windows.

 • Rešava problem kod kog sve gostujuće virtuelne mašine koje rade pod Unicast NLB neće uspeti da odgovore na NLB zahteve kada ponovo pokrenete virtuelne mašine.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

 

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instalacije pregleda zbirne kvalitativne ispravke za avgust ili ispravke za .NET Framework od 11. septembra 2018, kreiranje instance za SqlConnection može da izbaci izuzetak. Više informacija o ovom problemu potražite u sledećem članku Microsoft baze znanja:

4470809 Izuzetak pri kreiranju instance za SqlConnection u softveru .NET 4.6 i novijim verzijama nakon instaliranja ispravki za .NET Framework iz avgusta i septembra 2018.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4480959.

Preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ove ispravke

Windows kumulativne ispravke zahtevaju da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Ovo ublažava potencijalne probleme sa LCU instaliranjem. Za više informacija pogledajte Servisne stek ispravke.

Ako koristite Windows Update, automatski će vam biti ponuđena najnovija SSU (KB4132649). Da biste dobili zaseban paket za na najnoviju SSU, pređite na Katalog Microsoft Update

Instaliranje ove ispravke

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, idite do stavke Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update i izaberite Proveri da li postoje ispravke.

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka obezbeđenih u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4457141.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×