Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

21.2.2023.

Verzija:

Verzija OS 22000.1641

Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled verzije Windows 11 21H2 potražite na stranici istorije ažuriranja.

BeleškePratite @WindowsUpdate biste saznali kada se novi sadržaj objavi na Windows kontrolnoj tabli za ispravnost.   

Ističe

 • Novi! Ova ispravka dodaje naprednu funkciju automatskog učenja za prepoznavanje lica.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na postavku filtera Boja. Kada izaberete opciju Obrnuto, sistem je postavlja na vrednost Skala sivih tonova umesto toga.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na IE režim. Tekst na statusnoj traci nije uvek vidljiv.

 • Ova ispravka rešava problem koji sprečava rad hiperveza u programu Microsoft Excel.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na određenu aplikaciju za protok. Problem zaustavlja reprodukciju video zapisa kada se oglas reprodukuje u aplikaciji.

Poboljšanja

Ova ispravka koja nije bezbednosna uključuje poboljšanja kvaliteta. Kada instalirate ovaj KB:

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na spremište stanja aplikacije. Kada uklonite korisnički profil, čišćenje je nepotpuno. Zbog toga, baza podataka raste kako vreme prolazi. Ovaj rast može da dovede do odlaganja kada se korisnici prijave u okruženja sa više korisnika kao što je FSLogix.

 • Ova ispravka utiče na Sjedinjene Meksičke Države. Ova ispravka podržava vladin letnje/zimsko računanje vremena za promenu vremena za 2023.  

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Z redosled dva uvećana prozora. Prozor koji se nalazi iza drugog prozora može da se pojavi na vrhu.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na AppV. Sprečava da imena datoteka budu napisana ispravnim slovima (velikim ili malim slovima).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Microsoft Edge. Ovaj problem uklanja neusaglašene smernice za Microsoft Edge. To se dešava kada postavite MDMWinsOverGPFlag u Microsoft Intune zakupca i Intune otkrije neusaglašenost smernica.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Azure Active Directory (Azure AD). Korišćenje paketa za dodelu privilegija za masovno obezbeđivanje ne uspeva.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na uslugu podsistem lokalnog bezbednosnog autoriteta (LSASS). LSASS može prestati da se odaziva. To se dešava kada pokrenete Sysprep na računaru pridruženom domenu.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na virtuelne diskove sa paritetom. Korišćenje menadžera servera za njihovo kreiranje nije uspelo.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na MDM_VPNv2_01 klase . Nabrajanje ove klase ne uspeva. Poruke o grešci su "Generička greška".

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Windows 11 steka servisiranja - 22000.1630

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja kako bi vaši uređaji mogli da primaju i instaliraju Microsoft ispravke. 

Poznati problemi u ovoj ispravki

Odnosi se na

Simptom

Zaobilazno rešenje

IT administratori

Nakon instaliranja ispravki objavljenih 10. januara 2023. i novijih verzija, profili uređaja „Terminal“ koji imaju omogućeno automatsko prijavljivanje možda se neće automatski prijaviti. Kada Autopilot dovrši obezbeđivanje, uređaji na koje ovo utiče ostaće na ekranu za prijavljivanje i tražiće akreditive.

Ovaj problem je rešen u ispravci KB5025224.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update ili Microsoft Update

Da

Idite na Postavke> Update & Security > Windows Update. U oblasti Opcionalne dostupne ispravke pronaći ćete vezu za preuzimanje i instaliranje ispravke.

Windows Update za preduzeća

Ne

Niko. Ove promene će biti uključene u sledeću bezbednosnu ispravku za ovaj kanal.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Ne

Ovu ispravku možete ručno da uvezete u WSUS. Uputstva potražite u Microsoft Update katalogu.

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5022905

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 22000.1630

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×