Sadržaj
×

Datum izdanja:

23.5.2019.

Verzija:

Pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4499149(koja je objavljena 14. maja 2019), kao i sledeća nova poboljšanja kvaliteta koja pružaju uvid u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Rešavanje problema sa pravilnim podešavanjem znaka za razdvajanje datuma u japanskom formatu kratkog datuma. Više informacija potražite u ispravci KB4469068.

  • Ažuriranje informacija o vremenskoj zoni za Maroko.

  • Ažuriranje informacija o vremenskoj zoni za Palestinsku upravu.

  • Poboljšanje performansi vezanih za funkcije poređenja niski koje ne razlikuju mala i velika slova, kao što je _stricmp() u komponenti Universal C Runtime.

  • Rešavanje problema zbog kog događaj 7600 u evidenciji događaja servera za Domain Name System (DNS) može da sadrži naziv servera koji ne može da se pročita.

  • Rešavanje problema zbog kog aplikacije napravljene pomoću biblioteke Universal CRT (UCRT) primaju poruku o izvozu koji nedostaje „__C_specific_handler_noexcept“.

  • Rešavanje retkog problema koji sprečava fmod () da prikaže „-0“ kada se to očekuje.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Internet Explorer 11 može da prestane da radi prilikom učitavanja ili interakcije sa Power BI izveštajima koji imaju linijske grafikone sa oznakama. Ova greška može da se javi i prilikom prikazivanja drugog sadržaja koji sadrži oznake tipa Scalable Vector Graphics (SVG).

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4503271.

 

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju zbirnu ispravku. Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa instaliranjem zbirne ispravke. 

Ako koristite Windows Update, automatski će vam biti ponuđen najnoviji SSU (KB4493730). Da biste dobili zaseban paket za najnoviji SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update

Instaliranje ove ispravke

Ova ispravka je navedena kao Opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali dodatne informacije o tome kako da pokrenete uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Zaseban paket sa ovom ispravkom možete da preuzmete na veb sajtu Katalog Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4499184

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×