24. jul 2018. – KB4340917 (verzija OS 17134.191)

Release Date:

Version:

24.7.2018.

Verzija OS 17134.191

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešen je problem zbog kog su uređaji u okviru domena Active Directory ili Hybrid AADJ++ neočekivano poništavali upisivanje u uslugu Microsoft Intune ili MDM usluge trećih strana nakon instalacije ispravki paketa za dodeljivanje privilegija (PPKG). Ovaj problem se javlja na uređajima koji podležu smernici grupe „Automatsko MDM upisivanje sa AAD tokenom“ (eng. Auto MDM Enrollment with AAD Token). Ako ste pokrenuli skriptu Disable-AutoEnrollMDMCSE.PS1 kao zaobilazno rešenje za problem, pokrenite Enable-AutoEnrollMDMCSE.PS1 iz PowerShell prozora u režimu administratora nakon instalacije ove ispravke.

 • Rešava dodatne probleme sa ažuriranjem informacija o vremenskoj zoni.

 • Poboljšava mogućnost Universal CRT Ctype porodice funkcija da rukuje stanjem EOF kao važećim unosom.

 • Rešen je problem sa registracijom u usluzi prosleđivanja instalacije.

 • Rešen je problem sa prenosivim korisničkim profilima zbog kog se fascikle AppData\Local i AppData\Locallow nepravilno sinhronizuju pri prijavi i odjavi korisnika. Za više informacija pogledajte KB4340390.

 • Rešen je problem u vezi sa perifernim uređajima koji koriste parametre kvaliteta usluge (QoS) za Bluetooth veze.

 • Rešen je problem zbog kog iskorišćenost memorije u usluzi SQL Server raste vremenom prilikom šifrovanja podataka pomoću simetričnog ključa koji sadrži certifikat. Nakon toga treba da izvršite upite koji otvaraju i zatvaraju simetrični ključ u ponavljajućoj petlji.

 • Rešen je problem zbog kog korišćenje nevažeće lozinke u bežičnom PEAP okruženju u kome je omogućen SSO prouzrokuje prosleđivanje dva zahteva za potvrdu identiteta sa nevažećom lozinkom. Suvišni zahtev za potvrdu identiteta može da dovede do prevremenog blokiranja naloga u okruženjima sa niskim ograničenjem za blokiranje naloga. Da biste omogućili promene, dodajte novi ključ registratora, DisableAuthRetry (Dword) u HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\26 koristeći regedit i podesite ga na 1.

 • Rešen je problem koji sprečava štampanje OpenType fontova u Win32 aplikacijama.

 • Rešen je problem sa ograničavanjem DNS brzine odziva koje je dovodilo do curenja memorije kada je omogućeno u režimu LogOnly.

 • Rešen je problem u RemoteApp sesiji koji može dovesti do crnog ekrana prilikom uvećavanja prozora aplikacije na drugom monitoru.

 • Rešen je problem u IME-u koji dovodi do neočekivanog okončanja niski tokom unosa japanskog jezika u aplikacija kao što je Microsoft Outlook.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instalacije neke od bezbednosnih ispravki za .NET iz jula 2018, COM komponenta ne uspeva da se učita zbog grešaka odbijenog pristupa, neregistrovane klase ili internog kvara zbog nepoznatog razloga. Najčešći potpis greške je sledeći:

Tip izuzetka: System.UnauthorizedAccessException

Poruka: Pristup je odbijen. (Izuzetak od HRESULT: 0x80070005 (E_ACCESSDENIED))

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4343909.

Nakon instaliranja ove ispravke, Windows više ne prepoznaje sertifikat za razmenu ličnih informacija (PFX) korišćen za potvrdu identiteta za Wi-Fi ili VPN vezu. Kao rezultat toga, usluzi Microsoft Intune je potrebno više vremena za isporuku korisničkih profila jer ne prepoznaje da se potreban sertifikat nalazi na uređaju.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4464218.

 

Preuzimanje ove ispravke

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, idite do stavke Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update i izaberite Proveri da li postoje ispravke.

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4340917.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×