Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

25.7.2023.

Verzija:

Verzija operativnog sistema 22000.2245

Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled verzije Windows 11 21H2 potražite na stranici istorije ažuriranja.

BeleškePratite @WindowsUpdate biste saznali kada se novi sadržaj objavi na Windows kontrolnoj tabli za ispravnost.   

Ističe

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na virtuelne privatne mreže (VPN). Možda postoje suvišni zahtevi za Address Resolution Protocol (ARP) mrežnim mrežnim prolazom. Do ovoga dolazi kada je VPN na bežičnoj mreži mreže koja koristi agresivni algoritam ograničavanja. Zbog toga su performanse mreže loše.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na određene uređaje za prikaz i audio uređaje. One nedostaju kada se sistem nastavi iz stanja spavanja.

Poboljšanja

Ova ispravka koja nije bezbednosna uključuje poboljšanja kvaliteta. Kada instalirate ovaj KB:

 • Novi! Ova ispravka utiče na tablu za unos rukopisnog softvera (SIP), mašinu za rukopis i kontrolu pisanja rukom ugrađenog pera. Oni sada podržavaju GB18030-2022. nivo usaglašenosti 2. Zbog toga oni ispunjavaju zahteve nivoa 3.

 • Ova ispravka utiče na Windows usluge prosleđenih obaveštenja (WNS). To čini vezu između klijenta i WNS servera pouzdanije.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na automatizaciju korisničkog interfejsa i režim keširanja.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Windows platformu obaveštenja. Ne uspeva da vam pošalje obaveštenja iz aplikacija.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na hibridne pridružene uređaje. Ne možete da se prijavite u njih ako nisu povezani sa internetom. Do toga dolazi kada koristite Windows Hello za posao PIN ili biometrijske akreditive. Ovaj problem se odnosi na primenu poverenja u oblaku.

 • Ova ispravka utiče na Windows Autopilot profile. Proces preuzimanja Windows Autopilot smernica je otporniji. Ovo pomaže kada mrežna veza možda nije u potpunosti pokrenuta. Ova ispravka povećava ponovne pokušaje kada pokušate da preuzmete Windows Autopilot profil.

 • Ova ispravka rešava problem koji može da utiče na Win32 i Universal Windows Platform (UWP) aplikacije. Oni se mogu zatvoriti kada uređaji uđe u moderno stanje pripravnosti. Moderno stanje pripravnosti je proširenje povezanog modela napajanja pripravnosti. Do ovog problema dolazi ako su određene Bluetooth Povezivanje sa telefonom funkcije uključene.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Windows Management Instrumentation (WMI) spremište. To dovodi do greške prilikom instalacije. Do problema dolazi kada se uređaj ne isključi ispravno.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na određene CPU-ove. Ne postoji dosledno izveštavanje o L2 kešu.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na pretplate za prosleđivanje događaja. Kada dodate kanal događaja u pretplatu, on prosleđujete događaje koji vam nisu potrebni.

 • Ova ispravka poboljšava nagovane neke od slova porodice fontova Verdana Pro.

 • Ova ispravka utiče na upravljačke programe štampača u režimu korisnika. Neočekivano se učitavaju. To se dešava kada štampate iz više redova za štampanje u isti upravljački program štampača.

 • Ova ispravka rešava problem koji može da utiče na računar dok igrate igru. Može doći do grešaka otkrivanja i oporavka vremenskog ograničenja (TDR).

 • Ova ispravka utiče na kontrole za uređivanje teksta u XAML kontrolama i kontrolama pregledača. Kontrole za uređivanje teksta ne možete ponovo da uređujete kada postanu samo za čitanje. To se dešava kada koristite novi Microsoft uređivač metoda unosa za japanski, kineski i korejski.

 • Zbog ove ispravke Narator najavljuje oznaku "Promeni šifru proizvoda".

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na profil zaštitnog zida zaštitnog zida. Ne uspeva da se automatski prebaci sa LAN servera koji je pouzdan na javnu mrežu.

 • Ova ispravka ažurira profile imovine zemlje i operatora (COSA).

 • Ova ispravka rešava tačku u bezbednosti internet protokola (IPsec). Kada konfigurišete servere sa IPsec pravilima, oni prestaju da se odazivaju. Ovaj problem utiče na virtuelne i fizičke servere.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na MPSSV uslugu. Problemi dovode do toga da se sistem ponovo pokrene više puta. Kôd greške zaustavljanja je 0xEF.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na grupisani deljeni volumen (CSV). CSV ne uspeva da se vrati na mrežu. To se dešava ako omogućite BitLocker i lokalne CSV kontrolisane zaštite, a sistem je nedavno rotirao BitLocker ključeve.

 • Ova ispravka rešava problem koji dovodi do neuspeha operativnog sistema Windows. To se dešava kada koristite BitLocker na medijumu skladišta koji ima veliku veličinu sektora.

 • Ova ispravka utiče na listu blokiranih upravljačkih programa za Windows kernel ranjive upravljački programe, DriverSiPolicy.p7b. On dodaje upravljačke programe koji su izloženi riziku za sopstvene ranjive napade upravljačkog programa (BYOVD).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na brzi upravljački program sistema datoteka. Prestao je da reaguje zbog rasnog stanja.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na refsutil.exe. Opcije, kao što su rashod i curenje, ne rade ispravno na otpornim volumenima sistema datoteka (ReFS).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na I/I preko servera bloka poruka (SMB). Može doći do neuspeha kada koristite algoritam LZ77+Huffman komprimovanja.

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Windows 11 steka servisiranja - 22000.2237

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke. 

Odnosi se na

Simptom

Zaobilazno rešenje

IT administratori

Korišćenje FixedDrivesEncryptionType ili SystemDrivesEncryptionType postavki smernica u čvoru BitLocker dobavljača usluga konfiguracije (CSP) u aplikacijama za upravljanje mobilnim uređajima (MDM) možda neće ispravno prikazati grešku 65000 u postavci "Zahtevaj šifrovanje uređaja" za neke uređaje u okruženju. Ugrožena okruženja su ona sa smernicama "Nametni tip šifrovanja disk jedinice na disk jedinicama operativnog sistema" ili "Nametni šifrovanje disk jedinice na fiksne disk jedinice" podešene tako da budu omogućene i izabrane opcije "potpuno šifrovanje" ili "samo korišćeni prostor". Ovaj problem utiče na Microsoft Intune, ali to može da utiče i na upravljanje mobilnim uređajima nezavisnih proizvođača.

Važno Ovaj problem je samo problem sa izveštavanjem i ne utiče na šifrovanje disk jedinice niti na izveštavanje o drugim problemima na uređaju, uključujući druge BitLocker probleme.

Da biste umanjili ovaj problem u programu Microsoft Intune, možete postaviti smernice "Nametni tip šifrovanja disk jedinice na disk jedinicama operativnog sistema" ili "Nametni šifrovanje disk jedinice na fiksne disk jedinice" na nekonfigurisane.

Radimo na rešenju i obezbedićemo ažuriranje u predstojećem izdanju.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update ili Microsoft Update

Da

Idite na Postavke> Update & Security > Windows Update. U oblasti Opcionalne dostupne ispravke pronaći ćete vezu za preuzimanje i instaliranje ispravke.

Windows Update za preduzeća

Ne

Niko. Ove promene će biti uključene u sledeću bezbednosnu ispravku za ovaj kanal.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Ne

Ovu ispravku možete ručno da uvezete u WSUS. Uputstva potražite u Microsoft Update katalogu.

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5028245

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 22000.2237

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×