Sadržaj
×

Datum izdavanja::

29.7.2021.

Verzija:

OS build 14393.4532

13.07.21.
VAŽNO
Ovo izdanje uključuje paket za Flash uklanjanje. Ako preuzete ovu ispravku, Adobe Flash će biti uklonjen sa računara. Više informacija potražite u temi Ažuriranje na Adobe Flash Player prelasku podrške. 

19.11.20.
Informacije o Windows ažuriranja potražite u članku o tipovima Windows ažuriranja i o tipovima mesečnog kvaliteta ažuriranja. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicu Windows 10 istorije ažuriranja verzije 1607. 

Istaknute stavke

  • Ažurira problem koji može da spreči rad štampača, skenera i višefunkcionalnih uređaja. Do ovog problema dolazi na uređajima koji nisu usavršeni sa određenom specifikacijama i koriste potvrdu identiteta pametne kartice. 

Poboljšanja i ispravke

Ova ispravka koja nije bezbednosna uključuje poboljšanja kvaliteta. Promene ključa uključuju:

  • Privremeno rešava problem sa uređajima koji nisu usaglašeni sa odeljkom 3.2.1 specifikacije RFC 4556koji je potreban za CVE-2021-33764. Štampači, skeneri i višefunkcionalni uređaji možda neće raditi kada koristite potvrdu identiteta pametne kartice (PIV). Morate da omogućite ovu privremenu migraciju pomoću ključa registratora. U suprotnom, do ovog problema dolazi kada instalirate ispravku od 13. jula 2021. ili kasnije na kontrolerima domena (DC) u okruženju.

    Važno Morate da ažurirate i usavršite svoje uređaje bez obzira na to da li su vam uređaji ažurirani i usameni ili zamenjeni do 8. februara 2022. Nakon toga, migracija neće raditi u bezbednosnim ispravkama. Dodatne informacije potražite u kB5005408.

Ako ste instalirali starije ispravke, samo nove ispravke koje se nalaze u ovom paketu biće preuzete i instalirane na vašem uređaju.

Windows Poboljšanja ažuriranja

Microsoft je objavio ispravku direktno na sajtu Windows Update klijentu da biste poboljšali pouzdanost. Svi uređaji koji rade Windows 10 koji su konfigurisani da automatski primaju ispravke iz izdanja Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđeni najnoviju ispravku funkcije Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernica za odložavanje Windows Ispravka za preduzeća. Ovo se ne odnosi na izdanja dugoročnog servisiranje.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da nabavite ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju ispravku steka za servisiranje (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSUs poboljšava pouzdanost procesa ažuriranja za ublaživanje potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU datoteke i primene Microsoft bezbednosnih ispravki. Opšte informacije o SSU-ovima potražite u temama Ažuriranje steka Servisiranje steka i Ažuriranja steka (SSU):Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB5001402) će vam automatski biti u ponudi. Da biste nabavili sami paket za najnoviji SSU, potražite ga u Microsoft Update katalogu. 

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupno

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

ne

Pogledajte druge opcije u nastavku.

Windows Ispravka za preduzeća

ne

Pogledajte druge opcije u nastavku.

Katalog usluge Microsoft Update

Da

Da biste nabavili jedini paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update Catalog.

Windows Usluge ažuriranja servera (WSUS)

ne

Pogledajte ostale opcije iznad.

Informacije o datoteci

Preuzmite informacije o datoteci za kumulativne ispravke da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene 5005393 uovoj ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×