30. avgust 2018. – KB4343889 (verzija OS 15063.1292)

Datum izdavanja::

Verzija:

30.8.2018.

Verzija OS 15063.1292

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešava problem zbog kog win32kfull.sys prestaje da radi (3B zaustavljanje) prilikom otkazivanja operacija povezivanja dnevnika ili prekida veze daljinske sesije.

 • Rešava problem u Microsoft Foundation Class (MFC) aplikacijama zbog kog aplikacije mogu da trepere.

 • Rešava problem zbog kog se prikazuju netačne promene u sadržaju fascikli.

 • Rešen je problem zbog kog Device Guard aplikacija PackageInspector.exe nije mogla da uključi sve datoteke neophodne za pravilno pokretanje aplikacije nakon izvršenja smernice za integritet koda.

 • Rešava problem koji sprečava potvrdu identiteta korisnika PIV/CAC pametnih kartica da bi koristili resurse preduzeća ili sprečava Windows Hello za posao da konfiguriše prvo prijavljivanje.

 • Rešava problem koji dovodi do toga da Microsoft Edge prestaje da radi nakon podešavanja DLL pravila u u okviru funkcije AppLocker.

 • Rešava problem koji sprečava prijavljivanje korisnika kada se promeni domen Azure Active Directory naloga.

 • Rešava problem zbog kog PowerShell skripte prestaju da rade pri pokušaju izvođenja operacija kao što je Get-Credentials.

 • Rešava problem prilikom kog se u pojedinim slučajevima dešifrovani podaci ne brišu iz memorije nakon okončanja operacije CAPI dešifrovanja.

 • Rešava problem koji dovodi do visoke iskorišćenosti procesora na računarima sa ugrađenim Sierra modulima širokog propusnog opsega pri prelasku sa WLAN veze na LAN. Usluga WWanSvc stalno zauzima dodatnu memoriju sve dok računar ne prestane da se odziva i dok se ne pojavi crni ekran.

 • Rešava problem koji prouzrokuje neuspešnu potvrdu identiteta EAP-TTLS (CHAP) za Wi-Fi ako korisnik sačuva informacije o akreditivima pre nego što potvrdi identitet.

 • Rešava problem zbog kog se povezivanje prekida kada veza sa uslugom udaljene radne površinom ne pročita proxy listu za zaobilaženje koja ima više unosa.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instalacije pregleda zbirne kvalitativne ispravke za avgust ili ispravke za .NET Framework od 11. septembra 2018, kreiranje instance za SqlConnection može da izbaci izuzetak. Više informacija o ovom problemu potražite u sledećem članku Microsoft baze znanja:

4470809 Izuzetak pri kreiranju instance za SqlConnection u softveru .NET 4.6 i novijim verzijama nakon instaliranja ispravki za .NET Framework iz avgusta i septembra 2018.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4480959.

Preuzimanje ove ispravke

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, idite do stavke Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update i izaberite Proveri da li postoje ispravke.

Da biste nabavili paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4343889

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×