Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

8.8.2023.

Verzija:

Verzija OS 20348.1906

Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled sistema Windows Server 2022 potražite na stranici istorije ažuriranja.     

BeleškePratite @WindowsUpdate biste saznali kada se novi sadržaj objavi na Windows kontrolnoj tabli za ispravnost.     

Poboljšanja

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Kada instalirate ovaj KB:

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Microsoft Teams. Ne uspeva da vam pošalje obaveštenja pod određenim uslovima.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Windows Management Instrumentation (WMI) spremište. To dovodi do greške prilikom instalacije. Do problema dolazi kada se uređaj ne isključi ispravno.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na pretplate za prosleđivanje događaja. Kada dodate kanal događaja u pretplatu, on prosleđujete događaje koji vam nisu potrebni.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na aplikacije koje koriste DirectX na starijim Intel upravljačkim programima grafičke kartice. Možda ćete dobiti grešku od apphelp.dll.

 • Ova ispravka poboljšava nagovane neke od slova porodice fontova Verdana Pro.

 • Ova ispravka rešava problem koji može da utiče na računar dok igrate igru. Može doći do grešaka otkrivanja i oporavka vremenskog ograničenja (TDR).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na softverski definisan zaštitni zid umrežavanja (SDN) u DB skladištu memorijskih objekata. Njena migracija ne uspeva.

 • Ova ispravka utiče na kontrole za uređivanje teksta u XAML-u. Kontrole ne možete ponovo da uređujete kada one postanu samo za čitanje. To se dešava kada koristite novi Microsoft uređivač metoda unosa za japanski, kineski i korejski.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na aplikacije koje izvršavaju određene radnje u povratnom pozivu. Aplikacije mogu prestati da rade. Ove radnje uključuju zatvaranje prozora (WM_CLOSE).

 • Ova ispravka rešava tačku u bezbednosti internet protokola (IPsec). Kada konfigurišete servere sa IPsec pravilima, oni prestaju da se odazivaju. Ovaj problem utiče na virtuelne i fizičke servere.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Umrežavanje-MPSSVC-Svc. Problem dovodi do toga da sistem unese petlju ponovnog pokretanja. Kôd zaustavljanja je 0xEF.

 • Ova ispravka rešava problem koji dovodi do neuspeha operativnog sistema Windows. To se dešava kada koristite BitLocker na medijumu skladišta koji ima veliku veličinu sektora.

 • Ova ispravka utiče na listu blokiranih upravljačkih programa za Windows kernel ranjive upravljački programe, DriverSiPolicy.p7b. On dodaje upravljačke programe koji su izloženi riziku za sopstvene ranjive napade upravljačkog programa (BYOVD).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Active Directory usluge za ujedinjavanje (AD FS). Može biti potrebno nekoliko pokušaja da se uspešno prijavite u AD FS. To je zato što je pogrešno izračunavanje vremena isteka jedinstvenog prijavljivanja kolačića.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na zadatke popravke skladišta. Posao je obustavljen. To se dešava kada dva fizička diska u dva različita domena kvara na nivou montaže (ukupno tri domena kvara) izgube komunikaciju.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na proširenja konzole AD Domains i Trusts. Oni ne nabrajaju poverenja u domene. Poruka o grešci je: "Parametar je netačan".

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Više informacija o bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosne ispravke i vodiču za bezbednosne Novosti.

Windows Server 2022 stek ispravka servisiranja - 20348.1900

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft sada kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Operativni sistem Microsoft Server-21H2

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5029250

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 20348.1900

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×